Kardashians årlige julekort:

- Hvor er Kourtney?

Det årlige Kardashain-julekortet er nå publisert på sosiale medier, men noen mangler.

TRADISJON: Årets julekort fra Kardashian/Jenner-familien har kommet, men hvor er resten av familien? Foto: Khloe Kardashian Instagram
TRADISJON: Årets julekort fra Kardashian/Jenner-familien har kommet, men hvor er resten av familien? Foto: Khloe Kardashian Instagram Vis mer
Publisert

Den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen har en fast tradisjon hvert år som det er knyttet stor spenning til. I anledning julefeiringen samles nemlig hele familien til det årlige julekortet sitt.

Men selv om man kanskje skulle tro at et julekort var en enkel sak, er det ikke til å stikke under stol at det ofte blir oppstyr rundt realityfamiliens julekort.

I 2018 ble det fullt kaos da Kim Kardashian West (41) hintet om at det kanskje ikke ble noe av det årlige julekortet. Til fansens store overraskelse endte 41-åringen likevel opp med å dele julekortet på selveste julaften.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

I fjor ble tradisjonen avlyst på grunn av pandemien, ifølge Aftonbladet. I år er julekortet imidlertid tilbake, og en rekke bilder er publisert i familiens sosiale medier.

I tradisjonen tro har julekortene et tema, hvor ofte familien er fotografert i matchende klær. Tidligere har familien vært kledd i rødt og sort, helhvitt og et år hadde de på seg matchende denimbukser og hvite T-skjorter.

I år er temaet glede og lek. I matchende brune og svarte koseklær løper flere av de yngre barna i familien rundt og tuller med de voksne.

Men en ting har fansen bitt seg merke i. Nesten halvparten av familiemedlemmene mangler fra bildene. Noe som har etterlatt fansen med mange spørsmål.

På årets julekort er Kim avbildet, og det samme er alle hennes fire barn, North (8), Saint (6), Chicago (3) og Psalm (2). Søsteren Khloe (37) er også på bildet sammen med datteren True (3). Dream (5) er også involvert, men hennes far Rob (34) er ikke med på bildene. Sist men ikke minst er familiens overhode Kris (66) med på bildene.

OVERRASKER: Noen av verdens største stjerner skal delta i en internasjonal kjendisversjon av «Big Brother». Video: TV 3 / Channel 7. Reporter: Celina Morken Vis mer

Verken eldstesøsteren Kourtney (42) eller noen av hennes tre barn er involvert. Kendall (26) er savnet, og det samme er Kylie (24) og datteren Stormi (3).

- Hvor er Kourtney?

Mange av familiens følgere lurer nå på hvorfor så mange av familiemedlemmene er savnet. Og det er spesielt én person det blir spurt litt ekstra om i kommentarfeltene.

«Nekter Kourtney å bli med på fotografering igjen?», «Hvor er Kourtney?», «Søte! Men savner Kourtney og hennes gjeng», lyder noen av kommentaren under Khloe sitt Instagram-innlegg.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Det er foreløpig ingen fra Kardashian-familien som har gitt en forklaring på hvorfor så mange manglet på årets julekort, skriver Aftonbladet.

Tilbake i 2018 la Kim ut dette julekortet på Instagram. Under bildet skrev hun at dette ble gjort i siste liten, og at familien hadde utfordringer med å få samlet seg. Kim la også til at hennes daværende mann, Kanye West, ikke var med på bildet fordi han var utenbys, mens moren og lillesøster Kendall var på vei til et møte da dette bildet ble tatt.

Slik var julekortet i 2017. Her er det kun en søster som mangler, Kylie. På samme tid som dette julekortet ble tatt var den store snakkisen om Kylie var gravid, noe som senere viste seg å stemme og som trolig var grunnen til at hun ikke tok del i julekortet.

Umulig å samle alle

På få år har Kardashian/Jenner-klanen vokst seg stor, noe som har resultert i at Kris har fått hele ti barnebarn hittil, med det ellevte på vei. Tilbake i 2018 sa en kilde til US Weekly at var det umulig å samle hele Kardashian/Jenner-klanen til en fotoshoot på én og samme dag.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Den gang ønsket Kim og lage sitt eget julekort, med Kanye West (44) og deres barn. På bildet sitter Kanye på toppen av trappen og holder datteren Chicago, mens firebarnsmoren sitter to trinn nedenfor med sin eldste datter North og med sin yngste sønn Psalm på fanget. Saint på sin side er plassert på det nederste trappetrinnet og gliser bredt til kameraet.

Som i år ble det da også spekulasjoner rundt hvorfor hele familien ikke var samlet for det årlige familiebildet. Da kom det frem at det var konstant krangling og mye stress når så mange mennesker med så ulike timeplaner skulle samles.

Under en opptreden i talkshowet til Ellen DeGeneres (63) bekreftet Kim at det ikke var lett og samle storfamilien lenger, og innrømmet at de også har photoshoppet datteren inn i et familiebilde tidligere.

LES OGSÅ: Kardashian-familiens ukjente slektstre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer