Hvor er gravidmagen, Selma?

Skuespillerinnen skal være inne i sin sjette måned.

KOSER SEG: Selma Blair koste seg med lunsj og en god bok, nærmere bestemt Christopher Buckleys 'Losing Mum and Pup' på Forage Cafe i Silver Lake i California torsdag. Foto: Stella Pictures
KOSER SEG: Selma Blair koste seg med lunsj og en god bok, nærmere bestemt Christopher Buckleys 'Losing Mum and Pup' på Forage Cafe i Silver Lake i California torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I midten av januar kom nyheten om at Hollywood-stjernen Selma Blair (38) skal bli mamma.

Tar vi utgangspunkt i at det da hadde gått de vanlige tre månedene før en graviditet gjøres offentlig, er hun således i dag inne i sin sjette måned. Dette stemmer også godt med andre kilder som mener å vite når stjernen har termin.

De ferskeste bilder av Blair - som blant annet er kjent fra «Hellboy»-filmene og «Cruel Intentions» - viser likevel en tilsynelatende flatmaget skuespillerinnen, noe som har fått enkelte til å spekulere i om hun virkelig er gravid.

Vi får tro at det ikke er tilfellet. Andre bilder av stjernen, tatt kort tid før bildene vi bringer i denne saken, viser også en mer enn tydelig babykul.

- De er helt ekstatiske. De kunne ikke vært lykkeligere, sa en venn av stjernen til People, da det ble kjent at hun bar påsin kjæreste, motedesigneren Jason Bleicks, barn.

De lykkelige omstendighetene var slett ikke ventet.

- Graviditeten kom som en overraskelse, men Selma trodde aldri hun kunne bli så glad, sa en kilde til Star Magazine ifølge X17online.

Blair var gift med musikeren Ahmet Zappa, en av Frank Zappas sønner, fra 2004 til 2006.

Hun skal ha møtt den kommende barnefaren Bleick under et samarbeid for klesmerket hans EVER.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her sprekker det for den høygravide stjernen!