Liam Payne:

- Hvor er brystvortene hans?

Boyband-stjernen Liam Payne får fansen til å rase mot sitt retusjerte bilde.

KRITIKK: Fansen er ikke spesielt fornøyde med at brystvortene til Liam er fraværende på den kommende magasinforsiden til magasinet Rollacoaster. Foto: Twitter/NTB scanpix
KRITIKK: Fansen er ikke spesielt fornøyde med at brystvortene til Liam er fraværende på den kommende magasinforsiden til magasinet Rollacoaster. Foto: Twitter/NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Boyband-sangeren Liam Payne (23), kjent fra gruppen «One direction», gjør for tiden suksess som modell.

Nå skal han nemlig på forsiden av magasinet Rollacoaster.

Men da Liam og bladet presenterte de første bildene fra fotoshooten, fikk det flere av hans fans til å rase mot det de mener er for kraftig retusjering.

Spesielt er det mange som reagerer på at sangerens brystvorter ser ut til å være fjernet helt.

No payne no gain

- Hvor er brystvortene dine, skriver twitterbrukeren «@harrylorde», og får støtte fra flere.

- Ok, samme her. Hvordan skjedde dette? Hvem er designeren?, skriver «@oliva».

- No Payne, no nipples, skriver «@gjrlsalmighty».

Men det ikke alle bryr seg om brystvorteglippen. Flere fans har nok med å kommentere utseende til sitt store idol.

- Tror du man kan bli gravid av et bilde? For jeg er okay med det, skriver «@Mack3nzie_12».

- Wow, du ser skikkelig bra ut, skriver «@mutiraro_oned».

Liam har fortsatt ikke kommentert beskyldningene om retusjering.

Avslørte magen etter måneder med babyrykter

STJERNEGRUPPE: Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles and Niall Horan i gruppen «One Direction». Foto: NTB Scanpix
STJERNEGRUPPE: Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles and Niall Horan i gruppen «One Direction». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november avslørte People at Liam venter barn med artisten Cheryl Ferandez-Versini, også kjent som Cheryl Cole.

Paret har selv ikke kommentert babynheten direkte, men Cheryl har stolt vist frem sin voksende mage ved flere anledninger.

Hun ble også det store samtaleemnet da hun dukket opp på en L'Oreal-fest i Paris i oktober.

- Hun støtter meg, og vi er lykkelige. Det er en veldig personlig og verdifull tid for oss. Jeg lærer fortsatt, og jeg er bare 23, har Liam tidligere uttalt om sin vakre kjæreste.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLTE HÅND I HÅND: Cheryl og Liam strålte av lykke da de gikk inn til julekonserten. Cheryls grønne kjole viste fram det ryktebørsen har visst lenge - hun er gravid. Magen kom godt fram i Alexander Wang-kreasjonen, og smilet hennes viser ren lykke. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
STRÅLTE HÅND I HÅND: Cheryl og Liam strålte av lykke da de gikk inn til julekonserten. Cheryls grønne kjole viste fram det ryktebørsen har visst lenge - hun er gravid. Magen kom godt fram i Alexander Wang-kreasjonen, og smilet hennes viser ren lykke. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer

Forsnakket seg

Koreografen i TV-programmet «X-factor», Brian Friedman (39), forsnakket seg også om babyen i et intervju, og avslørte baby-nyheten til magasinet New!.

- Nå skal de ha en baby sammen, så de har definitivt funnet noe bra. Det er morsomt å tenke tilbake på hvor lenge siden de møttes for første gang.

Traff hverandre på jobb

Cheryl og Liam møttes nemlig første gang gjennom «X-Factor» hvor Liam prøvde seg på audition i 2008, men ikke kom gjennom nåløyet.

På den tiden var Cheryl derimot gift med fotballstjernen Ashley Cole.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Stormforelskete Liam skal ha tatovert en stor tatovering av en rose på hånda si, en lignende Cheryl i 2013 tatoverte nederst på ryggen og rumpa. Payne skal ha besøkt tatoveringsstudioet i januar.

- Liam og Cheryl er i et forhold. Det var uventet, men de gjør hverandre ekstremt lykkelige, har en kilde nær paret sagt til The Sun.

LES OGSÅ: Fikk mellom 400 og 800 drapstrusler i døgnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer