Nicole Kidman glødet sammen med ektemannen Keith Urban på tennisturneringen Australian Open. Foto: Stella Pictures
Nicole Kidman glødet sammen med ektemannen Keith Urban på tennisturneringen Australian Open. Foto: Stella PicturesVis mer

Hvor er babymagen, Nicole?

Gravide Nicole Kidman gløder. Men hvor har det blitt av babymagen?

SEHER.NO: En glødende gravid Nicole Kidman (40) storkoste seg med ektemannen Keith Urban på tennisturneringen Australian Open.

Oscarvinneren, som inntil for kort tid siden avviste alle rykter om at hun var gravid, bekreftet for noen uker siden at hun venter barn med sin australske rebellektemann.

Men den rødhårede skjønnheten viser ikke antydning til babykul på magen.

Kidman og Urban tok turen til Australian Open for å heie på landsmannen Lleyton Hewitt som spilte mot serbiske Novak Djokovic i turneringens fjerde runde. Australeren ble dessverre slått ut i det tredje settet.

Til tross for landsmannens tap, strålte Nicole om kapp med solen, men i kjolen hun hadde på seg så man ikke en gang en antydning til den angivelige graviditeten...


Barnet er ventet i løpet av sommeren, og paret gleder seg utrolig til å bli foreldre. I julen røpet de den store hemmeligheten for slekt og venner.
Allerede før graviditeten ble offentligjort, uttalte Nicole at hun ville kutte ned på filmjobbingen i år.

- Jeg vil bare tilbringe så mye tid som mulig med mannen min, og har ikke planlagt noen andre filminnspillinger enn 'The Reader' tidlig i januar, sa Nicole til Daily Mail for bare noen måneder siden.

Like etter ble det kjent at hun har trukket seg fra hele prosjeketet på grunn av graviditeten.

I fjor uttalte Kidman også at hun ikke ville takke ja til flere filmjobber i 2008.

- Det vil ikke passe med min families logistikk og dynamikk i året som kommer, var forklaringen den gang. Nå skjønner man hvorfor!

Nicole og Keith Urban giftet seg i den australske storbyen Sydney i Juni, 2006.

LES OGSÅ: Fryktet sex med Alba!