- Hvor dype utringninger kan de ha?

Heidi Klum og Mel B stakk av med all oppmerksomheten.

MYE OPPMERKSOMHET: Heidi Klum og Mel B stilte begge med dype utringninger. Slikt går selvsagt ikke upåaktet hen i Hollywood-pressen. Foto: All Over Press
MYE OPPMERKSOMHET: Heidi Klum og Mel B stilte begge med dype utringninger. Slikt går selvsagt ikke upåaktet hen i Hollywood-pressen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da det ble arrangert «America's Got Talent»-fest onsdag kveld i New York, var det stjernespekket på løperen utenfor festlokalet.

Talentshowets dommere stilte selvsagt opp, og to av dem stakk av med all oppmerksomheten under fotograferingen.

De to var ingen ringere enn Mel B (38) og Heidi Klum (40).

«Hver uke ser det ut som om de to prøver å være bedre enn hverandre når det kommer til antrekkene. Det skjedde også på onsdag, i svært avslørende antrekk. Hvor dype utringninger kan de egentlig ha?» spør britiske Daily Mail.

Heidi Klum hadde på seg en sølvfarget kjole, mens Mel B viste seg fram i en kjole som overlot svært lite til fantasien.

«Supermodellen Klum så ut som en solbrun gudinne i kjolen», skriver Daily Mail.

De to siste i dommerpanelet, Howard Stern og Howie Mandel, var også til stede. Det var også programleder Nick Cannon, som viste seg fram noen moves på løperen, til stor glede for fotografene.

LES OGSÅ: Denne reklamen ble forbudt
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer