Hvor ble det av puppene?

Victoria Beckhams to store fordeler er ikke så store lenger.

BORTE VEKK: Bildet til venstre er tatt av Victoria i oktober, mens bildet til høyre er tatt av henne denne uken. Foto: All over Press
BORTE VEKK: Bildet til venstre er tatt av Victoria i oktober, mens bildet til høyre er tatt av henne denne uken. Foto: All over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er slett ikke merkelig at en trebarnsmors pupper får erfare tyngdekraften etterhvert - slik som det ser ut som Victoria Beckham (33) gjør her.

Men fotballfruen har da silikon? Eller har hun fått fjernet implantatene?

I lang tid nektet Posh på at hun hadde fikset på brystene sine, men senere klarte hun å forsnakke seg på tv og hemmeligeheten alle visste fra før ble endelig avslørt.

- Jeg vil nok si at hun ikke har på seg den vanlige push-up bh'en hun normalt bruker, men jeg har ikke sett bildene så jeg vet ikke, sier Victorias talsperson, ifølge Daily Mail.

Bildet av den litt mer "flat"-brystede Posh er tatt denne uken da Spice Girls-jentene var på vei til studio for å heie Mel B. videre i "Dancing with the stars".

Krydderjentenes støtte var likevel ikke nok - for Mel B. tapte i finalen mot den brasilianske racerkjøreren Helio Castroneves.

LES HER: - Elsker mine nye pupper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer