SLANK: Shakira har tidligere innrømmet at hun skulle ønske hun var tynnere, og nå har hun åpenbart nådd målet sitt. Foto: Stella Pictures
SLANK: Shakira har tidligere innrømmet at hun skulle ønske hun var tynnere, og nå har hun åpenbart nådd målet sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hvor ble det av kurvene?

Sangerinnen er smalere enn noensinne...

Publisert
Se musikkvideoen «Loca» nederst i saken!

SEHER.NO:  Colombiansk-fødte Shakira (33) er kjent som en av verdens mest sexy popstjerner, og fikk mye oppmerksomhet for sin brennhete musikkvideo til hitlåten «She Wolf» i høst.

Nå er hun ute med den nye musikkvideoen «Loca» - som er minst like sexy - men mange reagerer på at den tidligere så formfulle stjernen ser ut til å ha mistet sine berømte kvinnelige former.

- Ser ikke Shakira litt for tynn ut i videoen for hennes nye singel «Loca»? Vi fikk sjokk da vi først så henne i videoen. Shakira har alltid vært tynn og trent, men nå ser hun rett og slett litt skrøpelig ut, skriver FabLife.

Avisen har også laget en avstemning på siden sin, hvor hele 79 prosent av leserne mener den columbianske skjønnheten har blitt for tynn.

«Waka Waka»-stjernen har tidligere innrømmet at hun skulle ønske hun var tynnere.

- I 20-årene bekymret jeg meg mer for alt det jeg ikke hadde. Jeg ønsket at jeg var høyere, hadde lengre bein, slankere hofter, mindre rumpe og rettere hår. Jeg er som alle andre kvinner - vi er født til å kritisere oss selv. Jeg trener beinhardt for å se ut som jeg gjør og har fått denne kroppen gjenom mye trening og sunne matvaner. Jeg trener hver dag, enten det er jogging, på treningssenter, eller gjennom dans. Jeg har ikke veid meg på mange år, men jeg vet at kroppen min er bedre trent, sa hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
Fotballfeber i Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer