KORT HÅR: Jessica Simpson med kort hår i retrostil. - Jeg kaller det «flytur-sveis», skriver hun på sin egen Twitter-side.
KORT HÅR: Jessica Simpson med kort hår i retrostil. - Jeg kaller det «flytur-sveis», skriver hun på sin egen Twitter-side.Vis mer

Hvor ble det av håret, Jessica?

- Jeg kaller det «flytur-sveis»...

SEHER.NO: Jessica Simpson er kjent for sitt lange blonde hår, og har til og med fått sin egen serie med hårforlengelser i sitt eget navn, men nå kan det se ut som om Jessica har blitt inspirert av Britney Spears og klippet av seg alt håret.

På nylige bilder som sangfuglen har lagt ut på sin egen Twitter-side kan man se henne med kort hår i retro stil. «Carol Brandy, hvem?» spøker hun.

Bildet som ble tatt av en smilende Jessica er på en flytur til Atlantis City sammen med sin stylist og bestevenn Ken Paves, i anledning et besøk til tanten Sandy.

Senere avslører hun på Twitter at det bare var en parykk, og at hun kaller det for en «flytur-sveis».

Simpson er for tiden aktuell med sin nye TV-serie «The Price of Beauty», hvor hun reiser verden rundt sammen med bestevennene Ken Paves og CaCee Cobb for å prøve noen av behandlingene kvinner i andre land bruker for å holde seg attraktive.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   
 
LES OGSÅ: Se hva Jessica gjør for å bli penere