<strong>KRANGLER:</strong> Petter og Gunhild Stordalen tror det er viktig å krangle for å opprettholde et sunt forhold.  Foto: Isabel Watson
KRANGLER: Petter og Gunhild Stordalen tror det er viktig å krangle for å opprettholde et sunt forhold. Foto: Isabel Watson Vis mer

- Hvis man ikke krangler så er det noe galt

Petter og Gunhild Stordalen tror litt friksjon i forholdet er sunt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I går åpnet Petter Stordalen (49) sitt 170. hotell i Göteborg «Clarion Hotel Post». Hotellåpningen ble feiret med en spektakulær kjendisfest, til en verdi av rundt 10 millioner kroner. Midt i det hele strålte Petter og Gunhild (33), som avslører at de er enda mer forelsket i dag enn de var de de giftet seg i Marrakech for halvannet år siden.

- Vi har jobbet mye med forholdet vårt og gjort mye riktig, tror jeg. Jeg er enda mer forelsket nå enn hva jeg var da vi giftet oss, sier Gunhild til VG.

Paret forteller også at forholdet krever mye jobb og innrømmer at de krangler.

- Det er viktig med friksjon. Hvis man ikke krangler så er det noe galt. Jeg tror at det å utfordre hverandre og være sparringspartnere er løsningen på et velfungerende forhold, sier Gunhild.

Petter er enig i at krangling er viktig, og forteller at han ofte må roe ned kona. 

- Jeg føler jo at hun er som et lite atomkraftverk. Så hvis du ikke får kjølt det ned noen ganger, så er det en viss eksplosjonsfare, sier han til avisen.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret nytt hotell med fest til 10 millioner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer