- Hvis man har råd, så hvorfor ikke?

Hallvard Flatlands tidligere dansepartner Alexandra Kakurina tar TV-profilen i forsvar.

DANSET: Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina var med i «Skal vi danse» i 2009.
DANSET: Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina var med i «Skal vi danse» i 2009. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag skrev Dagens Næringsliv om at TV-profil Hallvard Flatland (55) skal ha fått i underkant av 35 000 stemmer fra ett og samme telefonnummer, da han var med som deltaker i «Skal vi danse» i 2009.

Dette utgjør en kostnadssum på 170 000 kroner. Det viser seg at Flatland skal ha overført liknende sum til teleselskapet Teletopia, og den folkekjære kjendisen har det siste døgnet fått kritikk for hva tidligere «Skal vi danse»-kollegaer mener er både «ynkelig og flaut».

Men Flatlands dansepartner Alexandra Kakurina (29) tar 55-åringen i forsvar. Til dagens VG hevder hun at hun ikke hadde kjennskap til pengeoverføringen, men at hun ikke ser at det er noe galt med det å stemme på seg.

- Vi hadde ingen stemme-stratergi, så dette er helt ukjent for meg. Vi vet jo ikke hva som er sant eller ikke, men i utgangspunktet synes jeg ikke at det er noe galt i det å kjøpe stemmer. Hvis man har råd, så hvorfor ikke?, sier hun til avisen.

Til Dagbladet skal Flatland ha fortalt at pengene som ble overført til telefonselskapet er gjort på bakgrunn av en arbeidskonflikt.

Paret havnet til slutt på en tredje plass, bare slått av Mia Gundersen (50), som havnet på andreplass, og årets programleder Carsten Skjelbreid (40), som stakk av med seieren.

Seoghør.no har prøvd å få en kommentar fra Hallvard Flatland, uten hell.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Cathrine Larsåsen lot følelsene ta overhånd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer