FIKK SAMMENBRUDD: Partyfikser Sverre Goldenheim (t.h) levde i en årrekke med høy champagneføring og kokainmisbruk i Oslos uteliv. Her er han avbildet på VG-lista Topp 20 sammen med Vegard «Short Cut» Olsen i fjor sommer, før han la seg inn på avrusning i USA.  Foto: Stella Pictures
FIKK SAMMENBRUDD: Partyfikser Sverre Goldenheim (t.h) levde i en årrekke med høy champagneføring og kokainmisbruk i Oslos uteliv. Her er han avbildet på VG-lista Topp 20 sammen med Vegard «Short Cut» Olsen i fjor sommer, før han la seg inn på avrusning i USA. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hvis jeg skulle bli 40 år, måtte jeg ta grep

«Utelivsprins» Sverre Goldenheim (32) la seg inn til avrusning med depresjoner og dødsangst.

SEOGHØR.NO: Utelivsgründer Sverre Goldenheim (32), blant annet kjent fra TV3-programmet «Norges Rike», har i en årrekke vekket oppsikt med høy partyfaktor, dristige Twitter-meldinger og intervjuer i beruset tilstand.

Men i vår sa det stopp for festfikseren, som ifølge TV 2 la seg inn til avrusning på en profilert klinikk i Malibu i California, der blant andre Britney Spears og Charlie Sheen har vært klienter.

- Hvis jeg skulle få oppleve å bli 40 år, måtte jeg ta grep, forteller Sverre Goldenheim om avrusningen til VG Helg i dag.

32-åringen har nå vært edru i over 100 dager, og han forteller til VG Helg at alkohol og kokain har vært en del av livet hans siden han var 17 år. Goldenheim har hatt stor suksess som nettverksbygger i Oslos uteliv, men opplevde at jobben som partyfikser var svært krevende psykisk.

- Jeg kunne aldri ha en dårlig dag, og det var slitsomt når jeg innvendig følte meg elendig. Da ble løsningen forbudte substanser, forklarer han i portrettintervjuet.

Frisk og forelsket

Med to måneders behandling på klinikken, kosthold og trening som sin «nye addiction» og et tilfeldig møte med sin nåværende kjæreste, sosietetskvinnen Amanda Lyons (26), på stranden i Malibu, ser Sverre Goldenheim lysere på livet enn på mange år.

- Det absolutte bunnpunktet var rett før jeg dro til USA i mars i år. Jeg hadde depresjoner og dødsangst på grunn av sterke, fysiske reaksjoner på misbruket mitt.

- Men det var ikke bare derfor jeg dro over til USA. Det var også for å finne meg selv på nytt. Jeg måtte stille meg noen spørsmål: Hva vil jeg med livet mitt?, forteller Goldenheim åpenhjertig til VG Helg.

Den rehabiliterte Oslo-mannen starter nå et samarbeid med livsstilskjeden SBE (ekstern lenke) og med artistmanager Peter Peters i Friendly Entertainment.

LES OGSÅ: Nå er alle i Ramones døde