- Hvis jeg prøver stoff én gang vil det være slutten

Ben Adams drakk hver dag i tre år. Her er grunnen til at han ikke har prøvd narkotika.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På begynnelsen av 2000-tallet opplevde Ben Adams (30) og resten av A1 stor suksess i Norge og resten av verden, og skjøt til toppen av hitlistene med A-ha-coveret «Take on me». Men etter fem år med intenst arbeid var eventyret plutselig over, og Adams hadde problemer med å takle overgangen til hverdagen.   

- Vi hadde en fantastisk tid, men da det var over var det som å pensjonere seg 21 år gammel. Jeg hadde ingen planer og kalenderen var tom. Jeg fylte den med festing og alkohol. Det var en morsom, men dårlig spiral, sier briten til Seoghør.no. 

I dag er sangeren tilbake i rampelyset med TV2-programmet «Skal vi danse» og klar med nytt album med bandkollegaene Christian Ingebrigtsen og Mark Read. De siste årene har han støttet seg til sin norske kjæreste Sara Skjoldnes. Forholdet til Sara har gjort at den tidligere partyløven i dag har roet seg ned. 

Han tror mange kjendiser opplever den samme nedturen etter mange år på toppen av verden.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

- En måned er du kjempepopulær, og neste måned er ingen interessert i deg. Det er lett å gå i den fellen. Alt er gratis. Du går på de beste festene og har penger til å gjøre alt du vil. 

Adams forklarer at han har en intens personlighet og selv om flere år var fylt med fyll og vill festing, er han glad han holdt seg unna narkotika.  

- For meg er det alt eller ingenting. Hvis jeg drikker gjør jeg det til jeg ikke orker mer, røyker jeg går det 40 sigaretter om dagen, og hvis jeg danser gir jeg 110 prosent. Jeg visste at hvis jeg prøvde stoff én gang ville det være slutten. Alle pengene ville forsvunnet og karrieren min ville vært over. Det ville vært en katastrofe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hadde kjæreste da han møtte Sara  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer