- Hvis han sier nei, skal jeg drepe ham

Marthe Sveberg kom med klar tale i sitt eget bryllup.

LAGER PROGRAM OM EKTESKAP: Marthe Sveberg tar for seg hemmeligheten bak et lykkelig ekteskap i første episode av sin nye serie «Hvordan overleve». Her er hun sammen med Håvard, som hun nå er gift med. Foto: TV 2
LAGER PROGRAM OM EKTESKAP: Marthe Sveberg tar for seg hemmeligheten bak et lykkelig ekteskap i første episode av sin nye serie «Hvordan overleve». Her er hun sammen med Håvard, som hun nå er gift med. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag er det premiere på Marthe Svebergs nye programserie «Hvordan overleve», hvor den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen blant annet undersøker hva som skal til for å få et ekteskap til å vare livet ut.

I tillegg til å snakke med flere ektepar, viser hun i tirsdagens program flere scener fra sitt eget bryllup i 2012.

Før vielsen sier Marthe med et smil om munnen at hun ikke frykter at forloveden Håvard Bjørshol (31) skal få kalde føtter i siste liten:

- Jeg tror ikke det noen sjanse for at Håvard sier nei. Hvis han gjør det skal jeg drepe ham.

I oktober sa Marthe till Seoghør.no at hun synes det var rart å dele privatlivet med TV-kameraene.- Det er annerledes å dele mye av seg selv samtidig som man er programleder. Det er absolutt ekstra utfordrende. Jeg har sett det og det er blandede følelser, men jeg er glad for at jeg får lov til å gjøre det.  

Om kort tid venter Marthe og Håvard sitt første barn. Tirsdag avslørte Marthe til radiokanalen P5 at det har ført til at hun har gått opp hele seks BH-størrelser.

- Jeg var på C og nå er jeg på G eller H. Det er bare så latterlig.

«Hvordan overleve» sendes på TV 2 tirsdager kl. 22.40.

LES OGSÅ: - Jeg har opplevd to skilsmisser i barndommen