STORMFORELSKET: Demi er ikke redd for å vise sine sterke følelser for sin kjære Wilmer, og deler ofte søte bilder med sine nesten 19 millioner følgere på Instagram. Foto: Xposure
STORMFORELSKET: Demi er ikke redd for å vise sine sterke følelser for sin kjære Wilmer, og deler ofte søte bilder med sine nesten 19 millioner følgere på Instagram. Foto: XposureVis mer

- Hvis han frir i morgen, svarer jeg ja

Popstjernen Demi Lovato avslører at hun drømmer om å gifte seg med sin 12 år eldre Hollywood-kjæreste.

SEOGHØR.NO: Demi Lovato (22) har en tøff og vanskelig bakgrunn å se tilbake på.

Allerede som syvåring var hun suicidal og skrev selvmordskontrakt med foreldrene.

I tenårene startet hun med selvskading og utviklet spiseforstyrrelser fordi hun slet med selvforakt.

- Jeg så meg i speilet og følte meg aldri god nok. Jeg slet med mye smerte, skyldfølelse og skam og tok det utover meg selv ved å skade meg. Avhengighet tar over hjernen din og alle tankene dine, har hun tidligere fortalt.

Lovato fikk diagnosen bipolar lidelse og ble i 2010 innlagt på et rehabiliteringssenter for å få bukt med sine «følelsesmessige og fysiske problemer».

Likevel fortsatte sangfuglen å ruse seg med både alkohol og narkotika i lang tid, men i mars i år feiret hun tre år som rusfri.

Nå er hun lykkeligere enn noen gang - mye takket være kjæresten, «That '70s Show»-stjernen, Wilmer Valderrama (35).

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg tror vi kanskje kommer til å vente litt til, men hvis han frir i morgen, svarer jeg ja, avslørte hun i et radiointervju med kanalen ZM torsdag, ifølge In Touch magazine.

ÅPENHJERTIG: Demi Lovato håper å bli gammel sammen med skuespiller-kjæresten Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Demi Lovato håper å bli gammel sammen med skuespiller-kjæresten Wilmer Valderrama. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelsket seg som 18-åring

Paret har vært sammen i fem år. De brøt med hverandre en kort periode i 2012, men er i dag lykkeligere enn noensinne.

«Really Don't Care»-sangeren åpnet seg også om den store aldersforskjellen på 12 år, og innrømmet at mange reagerte negativt på forholdet i starten.

- Jeg var 18 og han var 30, så folk dømte oss absolutt. Til og med foreldrene mine var typisk sånn: «Hvorfor er noen på hans alder interessert i noen som er så ung?»

- Men etter en stund begynte alle rundt oss å se at det vi hadde var ekte og veldig spesielt, og siden den gang har vi vært sammen. Familien min elsker ham selvfølgelig nå, og folk stoppet å dømme oss fordi alle kan se at vi er veldig søte med hverandre når vi er sammen eller bare fra å følge oss på Instagram, forklarte hun videre, ifølge nettstedet.

For et par uker siden postet den talentfulle artisten blant annet dette bildet, av seg selv og kjæresten med følgende kommentar, på profilen sin.

- Min elskede. Han støtter meg alltid på settet selv om klokka er 04.00 og han skal opp klokka 08.00.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

LES OGSÅ: - Jeg har ingeting til felles med Miley Cyrus lenger