- Hvis en million liker dette gifter jeg meg

Else Kåss Furuseth overrasket fansen på Facebook.

HVIT BRUD: Slik ser Else Kåss ut i sin overraskende bryllupsannonse. Foto: Med tillatelse fra TV 2
HVIT BRUD: Slik ser Else Kåss ut i sin overraskende bryllupsannonse. Foto: Med tillatelse fra TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komikeren og TV-programledere Else Kåss Furuseth (33) sa i 2013 at hun drømmer om å få seg mann og barn.

Onsdag overrasket hun fansen med å legge ut et bilde av seg selv på Facebook, hvor hun oppfordrer folk til å bli fans av hennes TV 2-program «ELSE» hos det sosiale nettstedet.«Får jeg en million «likes» på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending», skriver hun.Det er foreløpig ikke kjent hvem Else eventuelt skal gifte seg med.Den populære programlederen har imidlertid en vei igjen å gå før hun kan begynne å planlegge bryllup.I skrivende stund har «ELSE» 5422 fans på Facebook. Trykk her dersom du vil bidra til å øke tallet - og bringe henne nærmere en bryllupsdag!Seoghør.no har ikke lykkes å få tak i Else Kåss Furuseth for en kommentar.

Alex Iversen i TV 2 sier til Seoghør.no at Facebook-aksjonen kom som en overraskelse på kanalen.-  Dette kom som en stor overraskelse på oss også, men ingenting ville gledet oss mer enn å se Else stå hvit brud.- Vi prøver nå å få på det rene hvem hun vil gifte seg med, og håper dette utvikler seg til en folkeaksjon.«ELSE» starter opp med ny sesong på TV 2 tirsdag 25. februar kl 22.40.LES OGSÅ: Bli med hjem til Else på festElse har tidligere hatt et forhold til en annen kvinne, men etter at det to år lange forholdet tok slutt i 2011, har hun vært klar på at det er menn hun er interessert i.- Jeg vet ikke om jeg tør å si dette – livet er litt som ei svingdør, og da kvier man seg jo for å si noe feil. Men jeg er inne i skapet igjen, så nå er det bare gutter som gjelder, sa hun til Dagbladet i 2013.LES OGSÅ: Bli med hjem til Else på fest

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer