Sharon Stone:

- Hvis du ser ut som meg, har du opplevd alt

Sharon Stone måtte le da hun ble spurt om hun har følt seg seksuelt trakassert.

SEXSYMBOL PÅ 90-TALLET: Sharon Stone ler av spørsmålet om hun har blitt seksuelt trakassert i Hollywood. Til høyre, en scene med Michael Douglas fra filmen «Basic Instinct». Foto: NTB Scanpix
SEXSYMBOL PÅ 90-TALLET: Sharon Stone ler av spørsmålet om hun har blitt seksuelt trakassert i Hollywood. Til høyre, en scene med Michael Douglas fra filmen «Basic Instinct». Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det var i et intervju med «CBS Sunday» at skuespiller Sharon Stone (59) fikk spørsmålet om hun hadde opplevd seksuell trakassering i løpet av sin karriere i Hollywood.

Hvorpå «Basic Instinct»-skuespilleren fikk seg en god latter, og svarte:

- Jeg har vært i denne bransjen i 40 år. Og når du ser ut som meg, og kommer fra «Ingensteds»i Pennsylvania? Jeg kom ikke hit med noen form for beskyttelse. Jeg har sett alt, sier Stone.

Stone, som gjør comeback på TV i disse dager med HBO-serien «Mosaic», fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood med «Total Recall» i 1990.

Hun poserte naken for Playboy i en alder av 32 år, som den gang ble sett på som vågalt.

Det var også etter Playboy at hun fikk femme fatale-rollen mot Michael Douglas i «Basic Instinct» (1992).

- Kvinner mister seg selv

Ifølge Daily Mail forteller også Stone i CBS-intervjuet at hennes generasjon ble oppdratt til å tjene mannen.

- Kvinner mister ofte sin egen identitet til den mannen de er sammen med. De endrer til og med måten de kler seg på og oppfører seg på for å passe inn med mannen sin.

59-åringen, som delte ut pris ikledd sort på Golden Globe, hadde også en liten rolle i James Francos kinoaktuelle film «The Disaster Artist» (2017).

Men skuespilleren nevner ikke noe om sitt forhold til Franco, som nylig ble anklaget for seksuell trakassering, i intervjuet.

STOLT ALENEMOR: Sharon Stone tok med seg sønnen Roan (17) som sin date på Golden Globe. Foto: NTB Scanpix
STOLT ALENEMOR: Sharon Stone tok med seg sønnen Roan (17) som sin date på Golden Globe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alenemor for tre

Med to skilsmisser bak seg og tre adopterte sønner i alderen 11, 12 og 17 år, har Stone klart seg gjennom det meste på egen hånd.

Hun tok med seg sønnen Roan som date på årets Golden Globe, og viste ham stolt frem på den røde løperen. I intervjuet med CBS forklarer hun også hvorfor hun har vært mye alene i livet:

- Jeg ville ikke ha en mann som definerte meg, og siden det ikke finnes så mange ekte menn og bra forhold i Hollywood, forble jeg alene.

Stone understreker også at på grunn av «MeToo» og «Time's Up»-bevegelsene begynner kvinner å innse hvilken gave de har, og at man som kvinne ikke må oppføre seg som menn for å være mektige og verdifulle.

Holdt på å dø

I 2001 opplevde Stone dessuten å få en hjerneblødning, og hun fikk beskjed om at hun hadde fem prosent sjanse for å overleve. Hun måtte lære seg alt på nytt, og det fikk skuespilleren til å sette ting i livet i perspektiv.

- Målet mitt er faktisk å bli eldre for jeg vet hva alternativet er, skrev hun i et innlegg i Hollywood Reporter i 2014.

- Jeg blødde i hjernen i ni dager, og brukte to år på å lære å gå og snakke igjen. Jeg stammet da jeg kom hjem etter hjerneslaget og klarte ikke lese på to år, la hun til.

- Er det virkelig penere?

Sharon Stone, som også er aktiv på Instagram, deler ofte gamle bilder med sine over 600 000 følgere.

Dette coveret (se under) er fra People Magazine i 1993. På den tiden ble skuespilleren sett på som et av Hollywoods største sexsymboler.

Saken fortsetter nedenfor.

#FlashbackFriday to April 1993 and the cover of @people (photog. #TimeInc)

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Den frittalende blondinen prydet også coveret på GQ i 2014 i bare undertøyet - en alder av 56 år.

Til bladet Shape fortalte hun den gang at kirurger står i kø for å få rynkene hennes til å forsvinne, men at hun akter å la seg selv eldes med verdighet.

- Alle begynner å se helt like ut. Nå har vi 400 000 jenter med blondt hår, den samme nesen, gigantiske lepper, implantater i kinnene og bitte små tenner. Er det virkelig penere? undret hun den gang.​

LES OGSÅ: Nye anklager mot James Franco