Hilaria Baldwin:

- Hvis du ikke ler, gråter du

Gravide Hilaria Baldwin åpner seg om livet som firebarnsmor.

VENTER BARN: Stjerneparet Alec og Hilaria Baldwin har nok å henge fingrene i med et barn på vei og fire barn i hus. Nå åpner sistnevnte seg om småbarnslivet. Her er paret med eldstedatteren Carmen på moteuken i New York i februar. Foto: AP/ NTB scanpix
VENTER BARN: Stjerneparet Alec og Hilaria Baldwin har nok å henge fingrene i med et barn på vei og fire barn i hus. Nå åpner sistnevnte seg om småbarnslivet. Her er paret med eldstedatteren Carmen på moteuken i New York i februar. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I midten av april kom nyheten om at stjerneparet Alec (62) og Hilaria Baldwin (36) venter sitt femte barn sammen. Gladnyheten kom etter at duoen over lengre tid hadde forsøkt å utvide familien sin, og vært gjennom to hjerteskjærende spontanaborter.

Stjerneparet har definitivt hendene fulle fra før av, da de er foreldre til de fire barna Carmen Gabriela (7), Rafael Thomas (5), Leonardo (3) og Romeo Alejandro David (2). I tillegg har Alec datteren Ireland Baldwin (24) sammen med ekskona Kim Basinger (66).

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Stor familie

Men nå venter de altså spent på at et nytt familiemedlem skal komme til verden.

I anledning den kommende familieforøkelsen har Hilaria nå lettet på sløret om tilværelsen som firebarnsmor.

- Det beste med å ha en stor familie er at det er så mye kjærlighet. De sier at når du har ett barn så tenker man at man aldri kan elske en annen person så mye som man elsker det barnet. Så får du ett til og du innser at det kan man, og det endrer seg ikke når du får flere barn, forteller hun åpenhjertig til People.

Se dette innlegget på Instagram

My 🐥🐥🐥🐥🐣

Et innlegg delt av Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Videre innrømmer den vordende fembarnsmoren at hun og ektemannen etter hvert må si seg ferdig med å utvide familien ytterligere, men påpeker at det fine med å ha et fullt hus er at det aldri blir kjedelig i hjemmet.

Spesielt nå under coronapandemien hvor man blir oppfordret til å holde avstand, påpeker Hilaria at det har vært til stor hjelp at barna har hverandre å leke med.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Hvis du ikke ler, gråter du

- Det har vært veldig deilig, og jeg føler meg veldig takknemlig. Takknemligheten er det som får oss gjennom absolutt hver eneste dag, fortsetter hun.

Hilaria innrømmer imidlertid at hun har vært mye bekymret for å ikke komme opp med gode nok ideer til hva familien på seks kan finne på i disse coronatider.

SNART FEMBARNSFORELDRE: Alec og Hilaria Baldwin har nok å henge fingrene i med fire små barn og enda ett på vei. Foto: NTB Scanpix
SNART FEMBARNSFORELDRE: Alec og Hilaria Baldwin har nok å henge fingrene i med fire små barn og enda ett på vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Å le har derimot vært et stort lyspunkt i hverdagen.

- De får meg til å le hele tiden, og jeg tror virkelig det er det du må omfavne når du er forelder - spesielt når man er forelder for så mange, og i coronatider, man må bare le. Hvis du ikke ler, gråter du. Så jeg prøver å le hele tiden, forklarer hun.

Som nevnt var det i april at Hilaria delte nyheten om at hun og ektemannen venter barn nok en gang.

«Skru opp lyden. Jeg lar babyen tale fordi jeg ikke har ordene til å uttrykke hva denne lyden får oss til å føle. Fikk akkurat den gode nyheten om at alt er bra og at dette lille barnet er sunt. Jeg ønsket å dele dette med dere. Vi prøver igjen», skrev hun til en video på Instagram av gravidmagen sin, der man kunne høre hjerterytmen til babyen.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Viste fram gravidmagen

I etterkant har hun delt flere bilder av den voksende gravidmagen med sine 774 000 følgere på Instagram.

Sist i begynnelsen av august hvor hun stolt poserte i speilet i undertøyet. I kommentarfeltet strømmet det inn med komplimenter til den vordende moren.

Se dette innlegget på Instagram

A shelf? A seat? 😂🤍🤍🤍🤍

Et innlegg delt av Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Den forholdsvis store familien har en rekke ganger skapt overskrifter for åpenheten sin om både det ene og det andre, og i sommer fikk Hilaria nok en gang mye oppmerksomhet.

Tidligere har hun nemlig avslørt at hun og ektemannen benytter seg av barnepike til barna, og at de leier en bolig i nærheten slik at hjelpen skal være lett tilgjengelig.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Måtte forsvare seg

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos følgerne hennes, noe Hilaria måtte se seg nødt til å forsvare.

- Folk skriver at fysj, hun har barnepike. Men det betyr ikke at man ikke kan ta vare på sine egne barn. Det betyr rett og slett at jeg også jobber. Jeg jobber hver eneste dag. Og at folk får deg til å føle deg dårlig for det er ikke rettferdig, uttalte hun i et intervju med Mom School i midten av juni, ifølge People.

Ifølge 36-åringen bor verken hennes eller ektemannens familie i nærheten, noe som gjør det vanskeligere å få hjelp av dem.

- Akkurat nå er de yngste barna 2, 3 og 4 år gamle, og vi har en syvåring. Det er ok å ta imot hjelp, og det er ingen skam knyttet til at andre kan gi deg det, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Var «gravid» i 12 måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer