- Hvis det kommer et tilbud står jeg klar

Ingrid Bolsø Berdal drømmer om Hollywood. Se video med klipp fra «Flukt»

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske svartedauen-thrilleren «Flukt» har premiere på norske kinoer førstkommende fredag. Filmen, som fikk trampeklapp under visningen på filmfestivalen Splash i Wien, har blant andre Ingrid Bolsø Berdal og Tobias Santelmann på rollelisten.

«Flukt» tar oss tilbake til 1363, der vi følger en bande med nådeløse rovmordere som får herje fritt etter at svartedauen har tatt livet av over halvparten av norges befolkning.

For tidligere «Fritt Vilt»-skuespiller, Ingrid Bolsø Berdal var filmen noe hun absolutt ville være med på.

- Det var veldig artig, og veldig kaldt. Vi spilte den inn på vestlandet i fjor, og det regnet og regnet. Men det var kjempe artig

Berdal har etter «Fritt Vilt» filmene blitt kalt «Norges actiondronning», men sier hun gjerne spiller i andre sjangere også.

- Gi meg et stille karakterdrama, så blir jeg med på det og.

Begge de to skuespillerene er i vinden om dagen, Tobias Santelmann har nettopp vært på kinoskjermen som Knut Haugland i storfilmen «Kon-Tiki», mens Berdal både holder på med innspillingen av «Mormor og de åtte ungene» og er klar med sin første Hollywood-film rett etter nyttår.

- Jeg tenker ikke noe på oppmerksomheten. Det har aldri vært noen drivkraft i det hele tatt, snarere nesten tvert i mot, sier Santelmann.

Mens Berdal forteller at hvis det skulle komme et tilbud fra Hollywood er hun klar.

- Hvis det kommer et tilbud, så er jeg klar. Men jeg kommer ikke til å flytte til LA på lykke og fromme.

Filmen «Flukt» har premiere fredag 28 september, og du kan vinne fire kinobiletter til forestillingen eller Jakke og belte fra Haglöf eller drikkeflaske i vår konkurranse. Send oss en mail ved å trykke her med navn, adresse og tlf nummer og du blir med i trekningen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Lettere å løpe rundt i skauen og være brutal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer