SAMME PERSON?: Vi mistenker at Vanity Fair har vært litt vel ivrige med å tone ned Madonnas muskler, blodårer og rynker.
SAMME PERSON?: Vi mistenker at Vanity Fair har vært litt vel ivrige med å tone ned Madonnas muskler, blodårer og rynker.Vis mer

Hvilken Madonna er ekte?

Den ene er feminin og elegant, den andre er muskuløs og mandig.

Hva skjedde med He-Man-musklene?

SEHER.NO: At hun snart nærmer seg femti skulle ingen tro, men at disse bildene viser samme person er nesten like utrolig!

I forbindelse med at Madonna (49) i august blir et halvt århundre gammel har det amerikanske magasinet Vanity Fair tatt noen sexy bilder av den evigunge popdronningen, men vi lurer på om de ikke har forsøkt å få henne til å fremstå enda mer ungdommelig enn det hun egentlig er.

Borte er Madonnas bulende bryter-muskler og godt synlige blodårer. Den gjennomtrente og gutteaktige muskelbunten er forvandlet til en elegant og vever kvinne.

Også ansiktet ser ut til å ha fått seg en omgang med rynkefjerneren. Synes ikke Vanity Fair at Madonna holder seg godt nok til å fylle 50 år i år?

- Det er åpenbart at ingen av årene i armene er der. Alle linjer og rynker er fjernet. Det samme gjelder ansiktet hennes, sier retusjeringsekspert Chris Bickmore til The Daily Mail.

- Det er ingen merker eller smilerynker, og det får henne til å se mange år yngre ut.

En talsperson fra Vanity Fair hevder imidlertid at retusjeringen av Madonna-bildet har vært minimal og at det bare er gjort "noen små justeringer på urenheter og hudfarge".

Hva tror du? Si din mening i avstemningen til høyre!

LES OGSÅ: Madonnas datter vil redde Britney