STYGGE SKADER: Pamela Hasselhoff ble i februar stygt skadet etter å ha blitt angrepet av tre hunder. Nå hviler hun i en oksygentank for å få sårene til å gro raskere. Foto: All Over Press
STYGGE SKADER: Pamela Hasselhoff ble i februar stygt skadet etter å ha blitt angrepet av tre hunder. Nå hviler hun i en oksygentank for å få sårene til å gro raskere. Foto: All Over PressVis mer

Hviler i oksygentank etter hundeangrep

Ny nedtur for David Hasselhoffs skandaleombruste eks-kone.

SEOGHØR.NO: Pamela Bach Hasselhoff (51) har vært innblandet i en rekke skandaler etter at hun ble skilt fra «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (62) på bittert vis i 2006.

Paret - som har døtrene Hayley og Taylor Ann sammen - hadde da vært gift siden 1989.

Etter skilsmissen fikk David omsorgsretten for døtrene, noe Pamela tok svært tungt.

Nå har hun opplevd en ny nedtur. I februar ble hun nemlig stygt skadet etter å ha blitt angrepet av tre hunder, ifølge Daily Mail.

STGGE SKADER: Pamela Bach Hasselhoff var tydelig merket av hundeangrepet etter ulykken i februar. Foto: Sellebrity RICK / Splash News/Al
STGGE SKADER: Pamela Bach Hasselhoff var tydelig merket av hundeangrepet etter ulykken i februar. Foto: Sellebrity RICK / Splash News/Al Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Pamela er kjent som en dyreelsker og skal på et tidspunkt ha hatt fem hunder og to katter i sitt hjem. Det er imidlertid ikke kjent om det er noen av hennes egne dyr som står bak angrepene.

Viste frem store skader

51-åringen viste fram store skader på armene, da hun oppsøkte legehjelp etter ulykkene.

Etter angrepene har hun holdt en lav offentlig profil, men har avslørt at hun nå blant annet hviler i en oksygentank, i håp om at sårene skal gro raskere.

Plagene kommer fem år etter at Pamela måtte sone en fengselsdom for å ha kjørt i fylla ved to forskjellige anledninger i 2009.

I 2011 var hun med i realitykonkurransen «Celebrity Big Brother» på britisk TV.

Det er foreløpig ikke kjent når hun vil være tilbake i vanlig form etter skadene.

LES OGSÅ: «Baywatch»-stjerne kastet ut av «Big Brother»

 

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.