Hvetebrødsdager i øyparadis

Marion Ravn deler bryllupsreisen med fansen.

GIFTET SEG: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig har vært sammen siden 2006. 25. mai giftet de seg på Nøtterøy. Foto: Espen Solli, Se og Hør
GIFTET SEG: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig har vært sammen siden 2006. 25. mai giftet de seg på Nøtterøy. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En og en halv uke etter at artisten Marion Ravn (29) giftet seg med kjæresten Andreas Ygre Wiig (32), har paret reist til den idylliske øygruppen Maldivene på bryllupsreise.

Og Marion Ravn - som er kjent for å være svært aktiv på sosiale medier - deler opplevelsene med fansen både på sine Facebook-, Instagram og Twitter-sider.

«Jeg skal være akkurat her i ti dager», skrev Marion under ett av bildene hun la ut fra stranden fredag.

Øygruppen, som ligger i Indiahavet, er et populært mål for bryllupsreiser, tidligere har blant andre artisten Katy Perry og komikeren Russell Brand tilbragt hvetebrødsdagene der, etter at de giftet seg i 2010.

Også Peaches Geldof og Spice Girls-stjernen Geri Halliwell har besøkt øygruppen i løpet av de to siste årene.

Marion Ravn fikk mye ros for sin bryllupskjole, da hun viste den fram på vei inn til bryllupet på Nøtterøy 25. mai.

Kjolen ble designet av norske Cecilie Melli. Den hadde et hvitt silkebånd i livet, lekre draperier og blondeermer - trolig inspirert av Alexander McQeen-brudekjolen til hertuginne Kate fra 2011.

Marion la heller ikke skjul på at hun hadde tatt til tårene under vielsen, da Se og Hør møtte henne utenfor kirken etter seremonien.

- Ja, så klart! fortalte Marion Ravn.

- Ja, det kom noen her også, istemte hennes ferske ektemann.

LES OGSÅ: Se som Marion stråler på vei ut av kirken!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer