FULL FART: Den vakre skuespilleren Janne Formoe lever en travel tid som alenemor for datteren Filippa og øvinger på "Hotel Cæsar". Foto: Maren Synnevåg/Seher.no
FULL FART: Den vakre skuespilleren Janne Formoe lever en travel tid som alenemor for datteren Filippa og øvinger på "Hotel Cæsar". Foto: Maren Synnevåg/Seher.noVis mer

- Hverdagen er lettere

Janne Formoes rolle i ''Hotel Cæsar'' har gjort livet lettere.

SEHER.NO:  Skuespiller Janne Formoe (34) er ny i ''Hotel Cæsar'' og stortrives i rollen som manneteren Mona-Lizzie. Hun forteller at jobben er fin å kombinere med rollen hennes som alenemor.

- Det er klart at siden opptakene gjøres på dagtid, blir det mindre kveldsjobbing. Det passer perfekt for meg og Felicia, sier hun til Seher.no

Svært profesjonelt
Hun mener at ''Hotel Cæsar'' er en svært attraktiv arbeidsplass.

- Det er så mange dyktige skuespillere og mange av Nasjonalteaterets beste skuespillere er jo en del av teamet, og det gjør det jo ekstra profesjonellt og attraktivt, sier hun til Seher.no

Dessuten får hun muligheter til å gjøre andre ting samtidig.

- Jeg turnerer med et show med to andre jenter som heter ''Avslørte bondepiker'' og det er en flott avveksling til jobben i ''Hotel Cæsar'', sier hun.

Må gå med silikon
I ''Hotel Cæsar'' spiller Janne Formoe rollefiguren Mona-Lizzie, som hun personlig har stor sans for.

- Mona-Lizzie er en dame som tar for seg av livets goder. Hun er direkte, frempå og ekstremt glad i menn. Jeg vil si at hun er frekk og freidig på en fin måte, sa Formoe til VG i et tidligere intervju..

Som en del av karakteren har Formoe måtte venne seg til å gå med to store silikoninnlegg i BH-en - en opplevelse hun hevder hun slett ikke har noe i mot.

- Disse puppene er helt fantastiske og de må vel være noe av det desidert beste med Mona-Lizzie, sier Formoe med et glis til VG.

Fotsatt singel
Janne er fortsatt singel etter bruddet med eks-kjæreste, manager Jan Fredrik Karlsen, som hun har datteren Felicia med.

- Blir det noe dating?

- Det kan jeg ikke svare på. Men, jeg har det bra, smiler Janne lurt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Kim har gjort susen