Christel Alsos fra «Hver gang vi møtes» med ny kjæreste:

«Hver gang vi møtes»-Christel avslører ny kjæreste

Satt med kjærlighetssorg under innspillingen. Nå smiler lykken.

HURRA: «Hver gang vi møtes»-Christel kan fortelle at lykken har snudd etter innspillingen av programmet. Video: Nicolai Aagaard Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Lørdag er det duket for en splitter ny sesong av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Vi får møte noen av landets mest meritterte artister, blant andre Tshawe Baqwa (38), Tone Damli (29) og Tor Endresen (58).

Onsdag møtte deltakerne pressen for en prat om det kommende programmet, og blant dem som som gledet seg stort til premieren finner vi sanger Christel Alsos (33).

Hun har vært spellemannominert flere ganger og har gitt ut totalt fire album. Overfor Se og Hør avslører hun at hun har funnet kjærligheten.

Lykken smiler

I en trailer som TV 2 har lagt ut på sine hjemmesider forteller Alsos åpent om at hun kom til innspillinggården med kjærlighetssorg, noe som kommer til å prege serien. Lykken har derimot snudd for sangeren.

- Jeg har det veldig fint. Ja, jeg har fått meg kjæreste, sier hun til Se og Hør, uten at hun ønsker å avsløre hvem den utkårede er.

Hun legger til at livet smiler om dagen, men er ellers så mystisk om sin nye romanse. Det hun derimot er svært åpen om, er hvordan tiden inne på gården var - rett etter et brudd.

FIKK KJÆRESTE: Christel Alsos avslører overfor Se og Hør at kjærlighetssorgen har blitt til lykke. Foto: NTB scanpix
FIKK KJÆRESTE: Christel Alsos avslører overfor Se og Hør at kjærlighetssorgen har blitt til lykke. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg sto midt i et samlivsbrudd, og var veldig spent på om jeg klarte å være meg selv, for jeg sto midt i noe som jeg opplevde som en krise der og da, forteller hun og fortsetter:

- Det ble også en opptur, fordi jeg følte at ting lettet veldig og jeg fikk så mye hjelp og ble dratt opp av de andre. Man blir stadig stilt overfor utfordringer og må ut av den berømte komfortsonen, og med min situasjon, ble det bare forsterka, avslører hun.

Alsos forteller at hun valgte å være åpen om situasjonen og livet sitt, i likhet med alle de andre deltakerne. Programmet har en form hvor hver av deltakerne får en episode hver tilegnet seg, og i den episoden kommer ofte sår tematikk fra fortiden opp.

Lang karriere

- Det eneste jeg kunne gjøre var å være åpen, jeg kunne ikke late som om livet var på topp, forteller hun.

Alsos ble oppdaget etter en opptreden i NRK-programmet «Noen bedre» i 2004. Balladen «Come On» ble en radiohit i 2006 og kom på 12. plass på VG-lista.

Hun ble også nominert til spellemannsprisens «årets nykommer» og «årets kvinnelige artist» for debutalbumet «Closing The Distance» i 2007. Spellemannsnominasjon fikk hun også for andrealbumet «Tomorrow Is» i 2010. Låtene hennes «Found» og «When the Light Dies Out» er blitt brukt i den populære TV-serien «Vampire Diaries».

Flere av deltakerne Se og Hør pratet med onsdag kunne fortelle at Alsos var den sangeren i konkurransen som overrasket dem mest, og at hennes tolkninger av deres låter ofte sørget for våte øyne rundt middagsbordet. Selv håper artisten at seerne kanskje får et annet inntrykk av hvordan hun er som person, med tanke på at mange kanskje bare har hørt henne på radio.

- Det blir gøy å se hvordan folket tar meg i mot, når det er såpass ærlig og nærme. Jeg gleder meg i hvert fall til premieren, sier hun.

«Hver gang vi møtes» begynner lørdag 20:00 på TV 2. Da skal Tshawe Baqwa være hedersgjest.

LES OGSÅ: Derfor droppet de Golden Globe-festen i siste liten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer