Jan Thomas om Ari Behn:

- Hver dag venter jeg på at Ari skal ringe

Den femte episoden av «Jan Thomas pusser opp» er helt spesiell. Der dukker avdøde Ari Behn opp.

EPISODE 5: I denne episoden av «Jan Thomas pusser opp» blir vi vitne til at Ari Behn, like før hans bortgang, overrasket Jan Thomas med en helt spesiell gave. Vis mer
Publisert

Første juledag i fjor kom den tragiske nyheten om at kunstner og forfatter Ari Behn hadde tatt sitt eget liv. Dødsbudskapet slo ned som en bombe og etterlot landets befolkning i sjokk, og de etterlatte og pårørende i en ubeskrivelig sorg.

Kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas (53) var en av Ari Behns gode venner. «Det gjør så vondt, det er helt umulig å ta inn over seg», var noe av det 53-åringen skrev på Instagram kort tid etter dødsfallet.

Ukens episode av Se og Hørs TV-serie «Jan Thomas pusser opp» blir en helt spesiell episode. I den figurerer Ari Behn.

- For en stund tilbake kom Ari til meg og sa at han hadde en veldig, veldig god idé - men han ville jo ikke si hva det var. Så en dag, da jeg ikke var hjemme, allierte Ari seg med noen av vennene mine og tok seg faktisk inn i huset. Inn på selveste soverommet, forteller Jan Thomas innledningsvis i episoden.

Videre forteller han at episoden ble spilt inn i fjor høst, kort tid før Ari gikk bort.

- Blir rørt hver gang jeg ser ham

I neste sekund kommer Ari Behn gående og forteller at Jan Thomas er i London og at han skal overraske ham med en gave. I episoden benytter han også anledningen til å si noen velvalgte ord om sin gode venn, Jan Thomas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer