Katie Price:

- Hver dag er et mareritt

Skandalestjernen snakker ut om tiden etter den dramatiske ulykken.

TØFF TID: Den britiske skandalestjernen og tv-profilen Katie Price forteller om månedene etter ulykken. Foto: Ken Mckay / ITV / REX / Shutterstock / NTB
TØFF TID: Den britiske skandalestjernen og tv-profilen Katie Price forteller om månedene etter ulykken. Foto: Ken Mckay / ITV / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I fjor avslørte den britiske skandalestjernen og tv-profilen Katie Price (42) at hun hadde vært utsatt for en svært dramatisk ulykke under en ferie i Tyrkia. Ulykken førte til at Price måtte operere og sitte i rullestol.

«Ja, det er sant. Jeg har brukket både anklene og føttene mine, jeg må opereres og få satt inn skruer. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan gå på tre til seks måneder», skrev Price til et bilde på Instagram hvor begge bena hennes var godt gipset.

The Sun meldte at Price slo seg kraftig da hun forsøkte å hoppe ned fra en mur på fornøyelsesparken «Land of Legends» i byen Belek i Tyrkia.

Tv-personligheten ble raskt fraktet til legevakten, der det ble slått fast at hun altså hadde brukket begge føttene sine.

Nå, et halvt år senere, snakker Price ut om hvordan ulykken har påvirket henne. I et ferskt intervju med The Sun innrømmer stjernen at hun aldri vil bli den samme igjen.

- Jeg halter når jeg går ettersom det ene benet er lengre enn det andre på grunn av alt metallet i foten. Jeg går som en and. Det får meg til å føle meg litt paranoid, sier hun til den britiske avisen.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell brakk ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Påvirker livet dramatisk

Overfor The Sun beskriver 42-åringen hver dag som et mareritt. Til tross for at det har gått seks måneder siden ulykken forklarer Price at hun bare er i stand til å gå maks 20 minutter av gangen.

Som følge av de smertefulle bena har hun nå søkt om «blue badge», som vi her til lands kjenner som HC-kort. Dette på bakgrunn av at hun vil ta i bruk handikapparkering, slik at hun kommer nærmere innganger.

Price går også til juridisk rådgivning som følge av ulykken og skadene.

- Jeg er vanligvis ikke den typen som gjør noe slikt, men dette har hatt en enorm innvirkning på meg. Når det er kaldt verker føttene mine om natten. Jeg kan ikke bli kvitt den konstante smerten. Når jeg setter meg ned kan jeg ikke reise meg opp igjen fordi det gjør for vondt.

Tv-profilen går også til fysioterapeut fire ganger i uken.

- Alt dette har påvirket livet vårt dramatisk. Jeg kan ikke gjøre morsomme ting med barna mine lenger - som for eksempel å hoppe på trampoline. Jeg må også bruke rullestol hvis vi skal ut på en lang familietur, sier hun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatta. Vis mer

Price påpeker imidlertid at hun er heldig som er i live etter ulykken, men legger ikke skjul på at det er frustrerende.

Den britiske skandalestjernen er ikke ukjent for å skape store overskrifter. I 2019 sjokkerte hun med en omfattende ansiktsoperasjon. Dette var bare ett av en rekke kosmetiske inngrep Price hadde fått utført de siste årene.

Skal ikke ha følt sitt eget ansikt

Ansiktsoperasjonen, som skal ha funnet sted i Tyrkia, skal imidlertid ha bydd på utfordringer i etterkant.

Kilder nær stjernen hevdet i 2019 at Price hadde begynt å miste følelsen i ansiktet etter operasjonen.

ANSIKTSLØFT: Slik så Katie Price ut etter sitt inngrep i Tyrkia i 2019. Foto: Backgrid / NTB
ANSIKTSLØFT: Slik så Katie Price ut etter sitt inngrep i Tyrkia i 2019. Foto: Backgrid / NTB Vis mer

- Katie forteller venner at hun ikke kan føle sitt eget ansikt, og det er ganske sjokkerende. Hun har så mye arrvev fra flere kirurgiske inngrep at musklene og nervene i høyre kinn sliter med å leges, fortalte en kilde til The Sun den gang.

Inngrepet ble også filmet, og ble vist på 42-åringens britiske realityshow «Katie Price: My Crazy Life». Kirurgene skal ha gjennomført ansiktsløftet ved å snitte opp huden i ansiktet ved hårfestet og rundt ørene.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

I etterkant uttalte en kilde til The Sun at smertene hadde vært så sterke etter inngrepet, at Price fryktet at ørene kunne falle av.

The Sun var også i kontakt med den britiske legen Dr. Aamer Khan, som skal være en ledende kosmetisk lege. Han kunne bekrefte at det kan forekomme lammelser.

- Selv om det sjelden skjer, så kan skade på nerver, midlertidig eller permanent, påvirke nerver som kontrollerer musklene. Lammelse av en valgt muskel, noe som resulterer i et ujevnt ansikt eller uttrykk, kan vare fra noen måneder til et år, og kan i verste fall bli permanent, forklarte Khan til den britiske avisen.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

LES OGSÅ: Angrer på de plastiske operasjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer