HARDT: Musikeren innrømmer at noen dager er tøffere enn andre. Foto: NTB Scanpix
HARDT: Musikeren innrømmer at noen dager er tøffere enn andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi Lovato:

- Hver dag er en kamp for å holde seg edru

Popstjernen letter på sløret om rusproblemene.

Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Demi Lovato (25) har aldri lagt skjul på at har slitt psykisk, og har tidligere uttalt at hun trodde hun ville dø før hun fylte 21 år.

Til tross for sine egne usikkerheter begynte den talentfulle artisten å delta i skjønnhetskonkurranser som syvåring, noe som forverret selvbildet og gjorde henne suicidal.

Som niåring utviklet Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og 12 år gammel begynte hun med selvskading.

Etterhvert som «Confident»-sangeren ble mer og mer berømt begynte hun å misbruke alkohol og narkotika i et forsøk på å selvmedisinere seg.

Nå innrømmer Demi Lovato at hun fremdeles går gjennom tøffe perioder.

- Hver dag er en kamp for holde seg edru. Jeg jobber med det hver eneste dag. Noen dager er lettere enn andre, og noen dager glemmer jeg alt som handler om å ruse seg, forteller hun til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Woke up ready to work. @Fabletics @fableticseu #Demi4Fabletics

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Tar ett skritt av gangen

25-åringen, som har vært gjennom tre brudd på under ett år, gjør i dag en rekke ting for å ta vare på seg selv.

- Det er viktig å jobbe med min fysiske helse, men også min mentale helse. Jeg går i terapi to ganger i uken, jeg går på medisiner, på AA-møter og jeg jobber hardt i treningsstudio. Det handler om prioriteringer, deler hun videre.

Da det stod på som verst smuglet sangfuglen med seg kokain på turné fordi hun var så avhengig at hun måtte ruse seg minst en gang i timen.

I 2010 ble hun innlagt til behandling for å få bukt med problemene sine - da fikk hun også diagnosen bipolar.

- Da jeg sjekket inn på rehab sa manageren min: «Du kan enten holde dette privat eller du kan dele det med verden og så kan noen forhåpentligvis lære noe av det du har vært gjennom».

- Da jeg hørte dette tenkte jeg at det er viktigere at noen lærer av min kamp enn å holde alt for seg selv.

I 2013 bodde også den tidligere Disney-stjernen i en periode på et rehabiliteringshjem.

Saken fortsetter nedenfor.

Da Demi feiret fem år som rusfri i mars, la hun ut en melding på Instagram hvor hun reflekterte over den vanskelige tiden som rusavhengig.

- Jeg er så takknemlig. Det har vært litt av en reise. Mange opp- og nedturer. Mange ganger ville jeg bare gi opp, men jeg satte meg på hendene mine og ba til Gud om å lette på avhengigheten. Jeg er veldig stolt av meg selv, men jeg kunne ikke klart dette uten min høyere makt (Gud), familien min, vennene mine og alle andre som har støttet meg. I dag føler jeg meg ydmyk og glad. Tusen takk for at dere har stått ved min side og hatt troa på meg.

LES OGSÅ: Kanye anklages for å skjule alvorlig rusmisbruk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer