- Hver dag er en bonus for meg

Hallvard Flatland strålte på Se og Hørs kjendisgalla, og er glad for å ha blitt frisk igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor kom nyheten om at den folkekjære TV-personligheten Hallvard Flatland (57) hadde blitt alvorlig syk.

MED DATTEREN: Hallvard var sammen med datteren Katarina på Gullruten tidligere i år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MED DATTEREN: Hallvard var sammen med datteren Katarina på Gullruten tidligere i år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Flatland ble som følge av lymfekreftsykdom rammet av det sjeldne HLH-syndromet som gjorde at han lå tre måneder i koma, men heldigvis gikk det bra for programlederen.

Under årets «Gullruten» viste han seg i god form igjen, og under Se og Hørs kjendisgalla mandag kveld var han i strålende form. Flatland er showets programleder.

- Det føles veldig hyggelig å være her. Jeg ser på hver dag som en bonus og dette er en ekstrabonus, sa han til Seoghør.no.

- Har det vært en motivasjon for deg å komme tilbake på scenen, Hallvard?

- Ikke nødvendigvis på scenen. Motivasjonen har vært å komme tilbake til et mest mulig normalt liv. Men for meg er det jo normalt å stå på scenen, så du kan nesten si at det har vært en motivasjon, sier han lattermildt.

- Det er helt utrolig at du står her, skjøt Se og Hørs sjefsredaktør Ellen Arnstad inn.


Flatland var i mange år kjent for sin varemerke-bart. Den vraket han imidlertid i 2009.

- Jeg har hatt bart et helt liv, så man kan si jeg har deltatt i Movember i årevis, så den la jeg på hylla i 2009. Og siden har jeg latt den hvile. Men man vet aldri om den kommer tilbake, sa Flatland til Seoghør.no.

Da Flatland tidligere viste seg på «Gullruten», snakket han om støtten han hadde fått av familien.

- At de har holdt ut og kommet igjennom det som de har er helt fantastisk. Jeg er sikker på at hadde jeg ikke følt den støtten fra de fantastiske jentene mine, så hadde det ikke gått slik det nå har sett ut til å ha gått. De har vært helt fantastiske, sa Flatland fra scenen.

Se rød løper fra Kjendisgallaen 2014 her:


LES OGSÅ: Nå er luksusvillaen endelig solgt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer