FREKT: Det ble vist mye hud på MTV European Music Awards. Redfoo kastet dressen i begynnelsen av sendingen, Iggy Azaleas kjole blafret i vinden og artisten blottet underlivet, Miley Cyrus tok imot pris i en super-frekk body og Ellie Goulding viste frem bakenden i en gjennomsiktig kjole.  Foto: All Over Press
FREKT: Det ble vist mye hud på MTV European Music Awards. Redfoo kastet dressen i begynnelsen av sendingen, Iggy Azaleas kjole blafret i vinden og artisten blottet underlivet, Miley Cyrus tok imot pris i en super-frekk body og Ellie Goulding viste frem bakenden i en gjennomsiktig kjole. Foto: All Over PressVis mer

Hvem viste mest på MTV Awards?

Stjernene konkurrerte om hvem som viste mest hud på den røde løperen under MTV EMA.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld braket det løs i Amsterdam da noen av verdens største artister kastet glans over MTV European Music Awards.

Musikk-kanalen er kjent for å sprenge grenser på sine prisutdelinger og i år var «kleskoden» svært oppsiktsvekkende. Det så nærmest ut som stjernene konkurrerte om å vise mest mulig hud der de ankom i minimale antrekk på den røde løperen.

Miley Cyrus (20) er kjent for å sjokkere og ledet an da hun ankom prisutdelingen i en kort minikjole med bilder av de avdøde rapperne 2 Pac og Notorious B.I.G.

Senere opptrådte hun iført en hvit lakkbody med svært kort skjæring og folk på første rad fikk sjokk da Miley entret scenen.

Kast terning på MTV-kjolene nederst i saken!

Den australske sangeren Iggy Azaleas (23) sorte kjole flagret i vinden og avslørte mer enn den skulle foran en haug ventende fotografer. Et vindblaff ga alle fritt innsyn under artistens kjole, men Iggy kunne ikke bry seg mindre.

OOOPS: Iggy Azalea viste altfor mye på den røde løperen under MTV EMA.  Foto: Rene Rossignaud,PacificCoastNews
OOOPS: Iggy Azalea viste altfor mye på den røde løperen under MTV EMA. Foto: Rene Rossignaud,PacificCoastNews Vis mer

- Hvis du tror du så kjønnsleppene mine, så tar du feil. Ja, jeg legger ut dette for å gi beskjed om at jeg gir faen i bikinilinjen og linjen som kobler rumpen min til benet. Enjoy, skrev sangeren på Twitter sammen med et bilde av «kjoleglippen».

Vokalist i LMFAO Redfoo (38) er kjent for sin eksentriske stil med leopardmønster og store smykker. Han var årets vert og benyttet anledningen til å kaste smokingen og danset på scenen iført en liten speedo.

Det nye stjerneskuddet Ellie Goulding (26) ville også gjøre seg bemerket under gårsdagens prisutdeling og kom i en gjennomsiktig sort blondekjole med bare stringtruse under...

Bård og Vegard Ylvisåker var også tilstede på prisutdelingen og var kanskje kveldens mest innpakkede i sine revekostymer.

LES OGSÅ: Disse vant EMA-pris

[views:embed:node_embed:block:67465]