SØKER SÆD-DONOR: Jodie Marsh ønsker seg nå barn med sin lesbiske kjæreste, og uttalte på et radioshow at hun vil at kjekke menn skal melde seg.  Foto: All Over Press
SØKER SÆD-DONOR: Jodie Marsh ønsker seg nå barn med sin lesbiske kjæreste, og uttalte på et radioshow at hun vil at kjekke menn skal melde seg. Foto: All Over PressVis mer

- Hvem vil være min sæd-donor?

Skandale-modellen sjokkerte på direkten.

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen og skandalemakeren Jodie Marsh (29) slutter aldri å sjokkere.

Det er kun uker siden den barmfagre modellen uttalte at hun nå har sett seg lei av menn, og har innledet et forhold med sin kvinnelige frisør, Nina, som hun har kjent i nærmere 12 år.

Men ikke bare har skandalemakeren blitt lesbisk, nå ønsker hun seg også barn, skriver The Sun.

Og under et besøk i Tim Shaws radioprogram på Absolute Radio, erklærte hun at hun nå søker etter en sæd-donor, og anbefalte kjekkaser å melde seg til disposisjon.

Men om Marsh, som stadig observeres ramlende ut av nattklubber nærmest naken, blir en god mor kan bare tiden vise...

Jodie giftet seg i fjor med erkerival Jordans ekskjæreste, Matt Peacock, etter å ha jaktet på en ektemann i MTV-serien "Marry Me Jodie Marsh".

Paret skiltes imidlertid etter kun 3 måneder, og nå holder den tidligere side 3-piken seg til sitt eget kjønn.

- Jeg har hatt masse drittmenn. Jeg kan se hvorfor kvinner blir lesbiske. Du kommer til et punkt der du er så lei av å høre så mye bullshit fra menn, at man begynner å lete andre steder, uttalte Jodie nylig.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Bar både foran og bak