Hvem var kveldens best kledde?

Stjernene strålte på Brit Awards...Se bilder!

HOT OR NOT? Pixie, Kylie og Katy var alle tilstede under onsdagens Brit Awards.
HOT OR NOT? Pixie, Kylie og Katy var alle tilstede under onsdagens Brit Awards. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se flere bilder nederst i sak!

Onsdag var det duket for storslagen musikkfest da Brit Awards ble avholdt i London.

Og alt som kunne krype og gå av britiske og utenlandske musikk-celebriteter var naturlig nok tilstede i finstasen.

Hvem var kveldens best kledde? Stem nede til høyre!

Blant de mange kjente ansiktene som skred ned den røde løperen var da Girls Aloud-jentene Cheryl Cole, Kimberly Walsh, Sarah Harding, Nicola Roberts og Nadine Coyle, som strålte i sine sexy pastellfargede og hvite kjoler.

Den australske popdivaen Kylie Minogue var en av kveldens desidert lekreste og hadde som en av vertene hele seks kostymeskift i løpet av kvelden.

Amerikanske Katy Perry og Lady Gaga var imidlertid de som vekket mest oppmerksomhet. Gaga for sitt elleville sceneantrekk, som minnet mer om bestemors kaffeservise, enn et kostyme.

Perry på sin side hadde på seg åletrange svarte skinnleggings og en svært fargerik Hello Kitty-topp, som både fikk ros og slakt i mediene.

Fotballfrue Abby Clancy var imidlertid en av kveldens mest sexy, i en bitteliten hvit kjole og skyhøye stiletthæler. Det samme var popstjernen Alesha Dixon, som hadde på seg en lekker vintagekjole med en sølvfarget dressjakke over og lekre rosa sko fra Stella McCartney.

Og mens noen rocket den røde løperen, var det andre som rett og slett så ut som om de kom til å kollapse på den. Deriblant rockerdatter Pixie Geldof, som så ganske herjet ut der hun gikk. Og antrekket var heller ikke mye å skryte av...

Men dronningen av dem alle var popprinsessen Duffy, som stakk av med hele tre priser under onsdagens utdeling. Og den lille sangerinnen formerlig strålte i sin korte minikjole og høye pumps.

Hvem var kveldens best kledde? Stem til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kylie tok scenen med storm!

Se flere bilder nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer