Kim Kardashian West:

- Hvem tror du gråt mest i dag?

Kim Kardashian deler trist nyhet om sønnen.

SKADET SEG: På Instagram-story deler Kim Kardashian at sønnen Saint har skadet seg. Her er hun avbildet med Saint og datteren North i 2019. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB
SKADET SEG: På Instagram-story deler Kim Kardashian at sønnen Saint har skadet seg. Her er hun avbildet med Saint og datteren North i 2019. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian (40) er kjent for å dele av hverdagen sin med sine over 250 millioner følgere på sosiale medier.

Titt og ofte dukker også de fire barna hennes North (8), Saint (5), Psalm (2) og Chicago (3) opp på Instagram-profilen, og i går var det Saint som var å se. På Instagram-story delte nemlig realitystjernen en trist nyhet med følgerne sine.

5-åringen har nemlig vært utsatt for en ulykke.

Entertainment Tonight og E! News er blant mediene som omtaler saken.

«Hvem tror du gråt mest i dag? Min lille gutt brakk armen på noen få steder i dag. Jeg har det ikke bra», skriver hun til et bilde tatt bakfra av den vesle gutten sittende i rullestol med armen godt pakket inn.

Foto: Skjermdump fra Instagram / kimkardashian
Foto: Skjermdump fra Instagram / kimkardashian Vis mer

Kort tid senere delte hun nok et innlegg hvor hun skrev følgende:

«Stakkars babyen min».

På bildet kan man se et nærbilde av Saints skadde arm som er godt gipset. Det er hittil uvisst hvordan ulykken utspant seg, men det er imidlertid ikke første gang Saint er uheldig.

Foto: Skjermdump fra Instagram / kimkardashian
Foto: Skjermdump fra Instagram / kimkardashian Vis mer

Måtte legges inn på sykehus

I januar i 2018 ble han fraktet til sykehus etter å ha pådratt seg lungebetennelse. Noen få dager senere fikk han imidlertid reise hjem.

Samme dag som nyheten ble kjent delte Kim et innlegg på Instagram om sønnens sykehusinnleggelse.

«Min elskede gutt er så sterk. Etter å ha tilbrakt tre døgn på sykehus og sett min baby få intravenøst - og oppkoblet til oksygenapparater, ble det en utfordrende slutt på året for oss», skrev hun.

«Lungebetennelse er så skummelt. Jeg må bare få takke alle leger og sykepleiere som jobbet så hardt døgnet rundt for oss. Vi er så takknemlig for dere. Nå er han hjemme og mye bedre. Han er så motstandsdyktig at jeg er sikker på at han fremdeles vil si at det var kult å kjøre sykebil. Min sterke Saint», fortsatte hun.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Samarbeidet godt

Med på sykehuset den gang var rapperen Kanye West (44). Det er imidlertid uvisst om han var med da Saint fikk armen gipset.

Som de fleste nok har fått med seg er ikke Kim og Kanye lenger et par. Nyheten om at de skulle skilles kom i slutten av februar, men det ser ut til at de klarer å samarbeide godt om de fire barna sine.

De to har nemlig blitt observert flere ganger sammen etter sjokknyheten. I juli var de blant annet på museum i San Francisco sammen - hele familien.

- De kom inn som en normal familie, som bare ville ha det gøy. De hadde lite sikkerhetsvakter med seg, og hadde ingen barnepiker, sa en kilde til US Weekly, som fortalte at familien var på Asian Art Museum.

Samme måned uttalte også en kilde seg om hvordan ståa var mellom dem.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- Kanye og Kim har samarbeidet godt, og begge vil bare det beste for barna, fortalte en kilde til Entertainment Tonight, og la til at de begge hadde det bra etter bruddet.

- Kim fortsetter å ha fokus på barna sine og merkevaren sin, fortsatte kilden, og forklarte at realitystjernen ikke skal være imot å date igjen hvis den rette fyren skulle dukke opp.

LES OGSÅ: - Du elsker meg fremdeles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer