LIKE BLID: Rudberg planlegger å bruke oppstyret rundt sex-bildet til en ny sang! Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
LIKE BLID: Rudberg planlegger å bruke oppstyret rundt sex-bildet til en ny sang! Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer

Hvem tok Rudberg-bildet?

Henrik Elvestad "avslører" hvem som tok sex-bildene av Rune Rudberg. Snakker han sant?

Publisert
Sist oppdatert
Ville rykter...

SEHER.NO: Henrik Elvestad avslører hvem som kan ha tatt sex-bildene av Rune Rudberg. Snakker komikeren sant?

Henrik Elvestad sier det var Erik Solér som tok de sjokkerende bildene av Rune Rudberg og at det er fotballmanageren som eier babyoljen som ble brukt under sexakten...

I dag uttaler medprogramlederen i TV 2-programmet "Golden Goal" seg om sjokkbildet som gikk som en farsott over nettet nylig. Fotografiet viser artisten Rune Rudberg (45) og en dame nakne. De to har sex - med flere hjelpemidler!

- Jeg orker ikke belastninga det er å slenge ut rykter på trykk. Likevel føler jeg behov for å nevne at det visstnok er Erik Solér som er Rune Rudbergs fotograf. Og eier av babyoljen, sier Henrik Elvestad (33) i et intervju med Dagbladets fredagsbilag.

Det skal legges til at intervjuet er holdt i en munter tone - og at Henrik er kjent som en spøkefugl...

Etter at bildene lakk ut på nettet har Rune Rudberg lagt planer om å gi ut en låt om skandalen. Etter hva avisen erfarer skal tittelen på sangen være "Nå har alle fått se'n, ikke bare de 1001" og utgivelsen skal være en bevisst handling fra Rune for å vise at han har selvironi.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer