Hvem synger frekkis-nissen om?

Gjetter du rett, kan du vinne premier.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Han leder i dans og sånn, og trøster de som havner på bånn. For i Skal i danse det går opp og ned. Der den som går ut blir litt vred».

Sangen om «Skal vi danse» programlederen Yngvar Numme er ett eksempel på kjendisvisene til artisten Arnie «Skiffle-Joe» Norse, som Seher.no-leserne hver dag i desember kan prøve å knekke for å være med i kampen om julekalender-premier.

Den 86 år gamle artisten - som blant annet har vært med i TVNorge-programmet «Norges Herligste» og TV 2s «Norske Talenter» tror han tilsammen har skrevet nærmere 6000 sanger i løpet av sin karriere.

Mest kjent er han for sine «frekkisviser» som «Bært-bært visa» og «Har du sett min kone?»

Nå gleder han seg til å teste Seher.no-lesernes kjendiskunnskaper i «Arnie's Quizmas».

- Jeg har prøvet å gi masse stikkord så folk kan gjette seg fram. Alle de 24 er kjendiser, det blir spennende å se om folk klarer å løse gåtene, sier han til Seher.no.

De musikalske kjendisnøttene i «Arnie's Quizmas» finner du hver dag på Seher.no fra 1. desember.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble benådet av Quisling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer