SUICIDAL: Courtney Love er blitt syk etter at tyveriet ble oppdaget. Foto: All Over Press
SUICIDAL: Courtney Love er blitt syk etter at tyveriet ble oppdaget. Foto: All Over PressVis mer

Hvem stjal Cobains aske?

Courtney Love mistenker en tidligere venn.

SEHER.NO: Den avdøde Nirvana-rockeren Kurt Cobains aske er blitt stjålet fra enken Courtney Loves (43) hjem i Hollywood.

Levningene var gjemt i en rosa håndveske med pyntestener i Loves klesskap. Nå mistenker hun at en tidligere venn kan ha stjålet dem.

- Jeg er suicidal. Dette gjør meg mer enn syk. Hvem er det som får sin manns aske stjålet? fortviler Love ifølge The Sun.

Og:

- Jeg kan ikke tro at noen skulle ville stjele Kurts aske fra meg. Jeg synes det er avskyelig. Jeg vet ikke hva jeg gjør hvis den ikke kommer til rette.

Nirvana-frontfiguren skjøt seg selv i 1994, men 14 år etter hans død skaper han fortsatt oversikter. Blant annet er politiet allerede i gang med å etterforske tyveriet av 360 millioner kroner av hans formue.

Forrige uke ble det også kjent at Courtney Love skal ha blitt forsøkt presset til abort da hun gikk gravid med hans barn, Frances Bean Cobain (15).

LES OGSÅ: De livsfarlige 20-årene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.