- Hvem ser ikke annerledes ut når de blir eldre?

Renee Zellweger slår tilbake mot alle Twitter-reaksjonene. Og sier hun endelig er lykkelig.

ELDRE OG LYKKELIG: Renée Zellweger mener forklaringen på hennes forvandling er enkel. Hun er eldre og mer lykkelig.  Foto: Gene Young/Splash News/ All Over
ELDRE OG LYKKELIG: Renée Zellweger mener forklaringen på hennes forvandling er enkel. Hun er eldre og mer lykkelig. Foto: Gene Young/Splash News/ All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld fikk den norskættede filmstjernen Renée Zellweger (45) mye oppmerksomhet da hun var nærmest ugjenkjennelig da hun dukket opp på ELLE Women in Hollywood Awards.

Hundrevis og kanskje tusenvis av reaksjoner med budskap om «hva skjedde med Renée Zellweger ansikt?», finnes på sosiale medier etter at bildene spredde seg - og bildene har spredd seg i media verden rundt.

Spekulasjoner om alt fra plastisk kirurgi, til at øyebrynene hennes har vokst – er blitt brukt som forklaring på endringen. For hvordan kunne dette være samme jenta som var med i «Bridget Jones dagbok»? Selv fnyser hun av det hele, og mener hele forklaringen ligger i at hun den gang var 31, nå er hun 45 - og lykkelig.

- Folk kjenner meg ikke i 40-årene. Folk kjenner meg ikke igjen fordi jeg har vært sunn en stund. Kanskje jeg ser annerledes ut. Hvem gjør ikke det, når de blir eldre? Men jeg er annerledes. Jeg er lykkelig, sier hun til People.

Og med det fantastiske svaret, blir Zellweger nå hyllet.

Lav profil

«Bridget Jones»-stjernen, som har holdt en lav profil de siste årene, får mye oppmerksomhet når hun først kommer på den røde løperen. Den suksessrike skuespilleren har nemlig ikke vært å se på filmlerretet siden 2010.

- Jeg er glad for at folk synes jeg ser annerledes ut! Jeg lever et annerledes, lykkelig, mer tilfredsstillende liv, og jeg er ekstatisk over at det kanskje synes, saskuespilleren også til People.

Selv om hun ga uttrykk for at temaet var tåpelig, så hun seg nødt til å svare, for å stilne diskusjonen.

- Det virker som at folk som graver etter en skammelig sannhet som ikke finnes ikke vil la meg være i fred før jeg svarer dem, sa Zellweger videre.

Øyenbryn-forvandling

Selv om endel mener plastisk kirurgi ligger bak Zellwegers forvandling og ikke bare alderen, spekulerer andre i at det rett og slett er øyenbrynene som får forandringen til oppleves såpass stor. 

BRYN: Tykke bryn har vært trendy de siste årene, og Cara Delevingne har gjort dette til sin signaturlook.  Foto: Stella Pictures
BRYN: Tykke bryn har vært trendy de siste årene, og Cara Delevingne har gjort dette til sin signaturlook. Foto: Stella Pictures Vis mer

Zellwegers øyenbryn virket ustelte og vokste vilt, mener Daily Mail.

Modellen Cara Delevingne (22) har blitt kjent for sine mørke, store og ville øyenbryn.

Dette har vært i motebildet lenge, og tynne bryn har blitt helt ut.

Allikevel er det få som velger å gå med helt uplukkede bryn, slik som Renee gjorde på mandag.

BERØMT: Bridget Jones -filmen tok folk verden over med storm.  Foto: STELLA PICTURES
BERØMT: Bridget Jones -filmen tok folk verden over med storm. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Neste år er hun aktuell med sin første film på fem år, dramathrilleren «The Whole Truth».LES OGSÅ: Snakker ut om forvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer