- Hvem pokker er du?

Det ble litt av en uke for Paris!

KNIS: Richard er en skøyer uten sidestykke. Nå har han Paris på nakken. Foto: AP/Scanpix
KNIS: Richard er en skøyer uten sidestykke. Nå har han Paris på nakken. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Forrige uke var tøff for arvingen Paris Hilton (25). Først ble hun både nektet inngang på en MTV-fest, og deretter bar det på med håndjern etter fyllekjøring.

Se her! Paris innrømmer alt!

Da hun i helgen skulle slikke sårene på en sosietetsfest i England, ble hun lurt trill rundt av mangemilliardæren og luringen Richard Branson. Han er kjent som gründeren av plateselskapet, musikkvarehuset og flyselskapet Virgin.

Den populære blondinen ble invitert av Virgin-milliardærens sønn for å feire bursdagen hans på familiegodset i Oxfordshire, og temaet skulle være ”Alice i Eventyrland”.

Branson vil sende prins Harry til rommet!

På invitasjonen sto det at gjestene måtte kle seg som den gale hattemakeren i historien.

Men Paris hadde ikke særlig lyst til å kle seg ut som en hattemaker, så hun spurte Brandon om hun heller kunne kle seg ut som Alice. Branson sa ja – men ordnet det også slik at alle de 60 servitrisene på festen var utkledd som Alice!

For å toppe det hele, lot han som om han ikke kjente Paris igjen, og ba henne servere ham en drink, skriver svenske Aftonbladet.

Utenom en svært ydmyket Paris, deltok store stjerner som Kate Moss, prins William, prins Harry og Sir Bob Geldof på festen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer