Kim Kardashian:

«Hvem Photoshoppet benet hennes slik?»

Realitydronningens ben får gjennomgå.

REDIGERER: Kim Kardashian faller ofte for fristelsen ved å redigere bildene sine. Nå har hun blitt tatt på fersken. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
REDIGERER: Kim Kardashian faller ofte for fristelsen ved å redigere bildene sine. Nå har hun blitt tatt på fersken. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at realitydronning Kim Kardashian (41) ofte har falt for fristelsen, og redigert både det ene og det andre på bilder som har havnet i offentligheten.

På Instagram har hun - kanskje uheldigvis for henne i noen tilfeller - elleville 282 millioner observante følgere.

Derfor tar det heller ikke lang tid før små tabber i bilderedigeringen blir lagt merke til. Nå har hun altså gjort det igjen, ifølge blant andre Cosmopolitan.

«Går det bra med beinet ditt??»

Denne uken publiserte 41-åringen en rekke bilder på Instagram. Der kan man tydelig se at hun nyter ferie, trolig på Bahamas, ved strand- og vannkanten.

Innlegget har i skrivende stund fått 6,7 millioner likerklikk og over 33 000 kommentarer, men ikke alle kommentarene handlet om det strålende ferieværet eller det knallblå vannet.

Flere følgere var nemlig raskt ute med kommentarer om det ene benet hennes, som ser ut til å ha fått seg en real omgang i Photoshop. På bildet kan man nemlig tydelig se at leggen er strukket ut, og har fått en litt annen form enn en normal legg har.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer