- Hvem i all verden er han?

Kim Kardashian benekter romanserykter med fotballstjerne.

BENEKTER ROMANSE: Ifølge Kim Kardashian er det bare tull at hun og Manchester City-stjernen Wayne Bridge har funnet tonen, da hun ikke har den fjerneste anelse om hvem han er.
BENEKTER ROMANSE: Ifølge Kim Kardashian er det bare tull at hun og Manchester City-stjernen Wayne Bridge har funnet tonen, da hun ikke har den fjerneste anelse om hvem han er. Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke kom det frem at den amerikanske realitystjernen og party-dronningen Kim Kardashian (29) og NFL-kjæresten Reggie Bush (25) har gjort det slutt.

Kun dager etter at bruddet ble kjent ble imidlertid begge stjernene koblet opp mot nye «flammer».

Bush skal angivelig ha hatt flere stevnemøter med servitøren January Gessart, mens andre kilder hevdet at Kardashian hadde funnet tonen med den britiske fotballspilleren Wayne Bridge (29).

Både Bush og Kardashian skal ha blitt rasende da de fikk høre ryktene, og har nå gått ut og avkreftet romansene på sine bloggsider, skriver Perez Hilton.

«En oppklaring til alle dumingene der ute - media. January er en god venn av meg og har vært sammen med min bestevenn i seks måneder. Sorry. Alle jenter kom nå frem. Hvis du vil bli den neste som kobles opp mot Reggie Bush er alt du trenger å gjøre å stå ved siden av han», skriver Bush på sin blogg.

Kim på sin side hevder hun ikke en gang vet hvem Wayne Bridge er. 

«Hvem i all verden er Wayne Bridge? Kan noen vennligst oppdatere meg, for jeg har ingen anelse», skriver hun.  

Dermed ser det altså ut til at de begge fortsatt er single...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ:  - Ble dumpet etter bryllupsultimatium