VISTE STUMPEN: Både Lady Gaga (til venstre) og Tara Reid viste frem rumpene sine i helgen.
VISTE STUMPEN: Både Lady Gaga (til venstre) og Tara Reid viste frem rumpene sine i helgen. Vis mer

Hvem har mest sexy rumpe?

Tara Reid og Lady Gaga blottet sine formfulle bakender...

SEHER.NO: Denne helgen bød på mye rumpeblotting fra to av Hollywoods store stjerner.

Hverken popdiva Lady Gaga (23) eller "American Pie"-stjerne Tara Reid (34) er kjent for å være spesielt sjenerte, og viste villig frem sine formfulle og svært ulike bakender på henholdsvis konsert og ferie.

Hvem har best rumpe? Stem nede til høyre!

Men mens Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta som hun egentlig heter, ofte får skryt for å vise rumpa på scenen, har ikke Reid det like enkelt.

Filmstjernen får stadig kritikk for sin dalende vekt og slappe figur, og nylig mottok hun hets i britiske medier etter at det ble kjent at hun måtte gjennomgå nok et kirurgisk inngrep. Denne gangen for å få fjernet saggete hud, skriver The Sun.

Skuespillerinnen har tidligere operert både bryster og mage, og håpet at fettsuging skulle fjerne litt av den overflødige huden hun har slitt med.

Det ser imidlertid ikke ut til at 34-åringen har fått det helt som hun ønsket, og selv om hun nå er strammere enn på lenge, var det en nokså slapp stump strandgjestene i St. Tropez fikk se i helgen.

Heldigvis så det ikke ut til at Reid brydde seg om saggete hud eller medieharseleringen, der hun spradet tilsynelatende lykkelig omkring med vennene og sin nye kjæreste Michael Axtmann.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her er Taras nye kjæreste