Hvem har den diggeste sixpacken?

Kjendisgutta stråler i «barisen»... Se bilder!

NORGESAKTUELL: Artist Lenny Kravitz (47) kommer til Norwegian Wood sommeren 2012. Her fra da han og kjæresten var på romatisk ferie på Capri i 2005. Foto: Stella Pictures
NORGESAKTUELL: Artist Lenny Kravitz (47) kommer til Norwegian Wood sommeren 2012. Her fra da han og kjæresten var på romatisk ferie på Capri i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av kjendiskjekkasene i bar overkropp nederst i saken!

SEHER.NO: I høst ble det kjent at «Torsdag kveld fra Nydalen»-hunk Odd-Magnus Williamson (31) stakk av med den gjeve tittelen Norges mest sexy mann i Elle sin årlige mannekåring, selv om ryktene vil ha det til at førsteplassen egentlig var tiltenkt skikongen Petter Northug jr. (25).

Men det er ikke bare i Norge kjendisgutta kan flekse med sin veltrente sixpack. I sportsverden, så vel som filmbransjen og blant verdenskjente artister finner vi mannfolk som har brukt ekstra god tid på treningssenteret.

Seher.no har samlet et knippe av dem. Hvem synes du er diggest?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frosset ut av familien etter utroskapsskandalen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer