Hvem gifter seg her?

Basketball-stjernen sørget for fullstendig privatliv da han giftet seg - og Jay Z og Beyoncé opptrådte.

FULL DISKRESJON: En rekke vakter med paraplyer skjermet basketstjernen LeBron James og Savannah Brinson, samt deres superstjernevenner, fra de oppmøtte paparazzifotografene. Paret giftet seg i San Diego lørdag. Foto: Splash News/ All Over Press
FULL DISKRESJON: En rekke vakter med paraplyer skjermet basketstjernen LeBron James og Savannah Brinson, samt deres superstjernevenner, fra de oppmøtte paparazzifotografene. Paret giftet seg i San Diego lørdag. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske basketball-stjernen LeBron James (28) giftet seg lørdag med kjæresten Savannah Brinson. Det bekrefter kilder overfor Us Weekly

Bryllupet, som ble en svært privat affære, fant sted på Grand Del Mar hotel i San Diego, California.

En rekke livvakter sørget for å skjerme brudeparet bak en rekke mørke paraplyer, til paparazzienes frustrasjon.


Jay Z og Beyoncé hyllet brudeparet
Men at diskresjonen ble prioritert er neppe rart, siden parets bryllupsgjester var av det mer celebre slaget. LeBrons NBA-kollega Dwayne Wade, hans skuespillerkjæreste Gabrielle Union og sangstjernen Neyo var blant de inviterte, skriver Us Weekly.

Superstjernene Jay Z og Beyoncé kastet også sin glans over giftemålet. De fremførte sin hitlåt «Crazy In Love» med fullt band, til stor overraskelse for de andre gjestene. Det sier en kilde til nettstedet.

Beyoncé hadde tatt turen til San Diego ens ærend for å være med i stjernebryllupet. Fredag holdt hun nemlig konsert i Brasil, som en del av «Mrs. Carter»-verdensturnéen - og søndag fløy hun tilbake for nok en konsert.


Sammen i 12 år
LeBron James og Savannah har vært et par siden de var 16-åringer. Paret forlovet seg i januar  2012, etter at basketstjernen fridde på Shelborne hotel i South Beach - foran kjendisvenner som Lance Bass og Jamie-Lynn Sigler.

- Jeg føler at alt skjer fordi det er meningen at det skal skje. Alt stod skrevet i stjernene, sa Savannah Brinson til Harper's Bazaar etter forlovelsen.

Hun og LeBron James har allerede barna LeBron James Jr. (8) og Bryce Maximus (6) sammen.

LES OGSÅ: Strid om strutseduell 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer