Busy Philipps:

- Hvem fant opp den regelen?

Stjerneparet skilles etter 15 år.

SKILLES: Busy Philipps og Marc Silverstein har gått fra hverandre. Foto: Frederick M. Brown/AFP/NTB
SKILLES: Busy Philipps og Marc Silverstein har gått fra hverandre. Foto: Frederick M. Brown/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var sommeren 2007 at «Cougar Town»-skuespiller Busy Philipps (42) ga manusforfatter og regissør Marc Silverstein (50) sitt ja.

Nå har derimot paret bestemt seg for å gå hvert til sitt, og skilles etter 15 år som mann og kone, melder People.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Hvem fant opp regelen?

Under fredagens episode av podkasten «Busy Philipps Is Doing Her Best», forteller tobarnsmoren at hun og Silverstein allerede har vært separert i lang tid.

- Vi diskuterte virkelig hvordan vi skulle håndtere det offentlig. Fordi da vi først separerte oss, var det i februar i fjor, forteller hun, og fortsetter:

- Men sannheten er, det er en konvensjonell idé om hva en offentlig person skal gjøre når et forhold tar slutt som er veldig godt etablert, ikke sant?

- Man kommer med en uttalelse, man er forpliktet til å forbli venner, «vær så snill å respektere privatlivet vårt og familiens i denne tiden», ikke sant? Men sannheten er, hvem fant opp den regelen om at det er slik det skal gjøres? Jeg er seriøs.

Vis mer

Philipps forteller at til syvende og sist skal man gjøre det som er best for sin familie. Hun avslører at tanken på å komme med en offentlig uttalelse da hun og Silverstein hadde bestemt seg, gjorde dem begge uvel.

Hun understreker også at de fremdeles er veldig glad i hverandre.

Søkte trøst hos en annen

I løpet av 15 år som mann og kone har eksparet støtt på flere utfordringer. I skuespillerens bok, «This Will Only Hurt a Little» fra 2018, innrømmer hun at hun søkte trøst hos en annen mann under en dårlig periode i parforholdet.

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

«Det var en mann jeg var venn med, en annen far. Vi spiste lunsj og greier. Tekstet. Snakket mye på telefonen. Helt ærlig, jeg var forelsket i ham. Jeg likte ham. Kanskje til og med elsket ham? Han likte tydeligvis meg også», skriver hun i boken.

Oppfordring til andre foreldre

Philipps og Silverstein har to barn sammen: Birdie Leigh (13) og Cricket Pearl (8).

Birdie Leigh er ikke-binær og bruker hen-pronomen. 42-åringen har ved flere anledninger vist sin støtte til det skeive miljøet.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

I mars publiserte stjerna et innlegg på Instagram av seg selv og 13-åringen, skriver People.

«Fort. Hva kaller du en forelder som støtter hvem barnet er? En forelder. Det er alt», skrev Philipps til bildet, og oppfordret andre foreldre til å stille opp og støtte barna sine.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer