FØLG VM: Fotball-VM er ikke bare for de fotballinteresserte. Det er nemlig mer enn nok grunner til å følge sportsfesten...
FØLG VM: Fotball-VM er ikke bare for de fotballinteresserte. Det er nemlig mer enn nok grunner til å følge sportsfesten...Vis mer

Hvem er VMs mest sexy spiller?

Her er de beste grunnene til å følge fotballfesten...Se stor bildespesial og stem!

Se stor bildespesial nederst i saken! 

SEHER.NO: Det er kun få dager igjen til fotball-VM går av stabelen i Sør Afrika, og sportsentusiaster verden over er fra seg av spenning.

Men for de mindre fotballinteresserte kvinnene der ute går man kanskje en litt dyster tid i møte, og må nok dessverre innse at kjærester og kompiser kommer til å være «død for denne verden» de neste fire ukene.
 
VM trenger imidlertid ikke bare føre til fortvilelse. Det er nemlig nok av «hyggelige» ting å se på, selv for dem som ikke bryr seg om sporten.

Fotball består nemlig ikke bare av offsideregler og laginformasjon. Det består også av en rekke lekre menn, og i og med at det nå bare er dager igjen til moroa setter i gang, synes vi i Seher.no det var på tide med en liten kåring over VMs heteste spiller.

Og det er mer enn nok å ta av!

Stem på VMs mest sexy spiller/spillere til høyre!

På vår liste over de mest sexy fotballgutta, er da selvsagt Portugals stjernespiss Cristiano Ronaldo (25).

Verdens beste fotballspiller er ikke bare en stjerne på banen, han er også svært populær blant damene, og har opp gjennom årene blitt koblet til kjendiskvinner som Paris Hilton, Kim Kardashian og Irina Shayk.

25-åringen har også stilt som undertøysmodell for Armani, og kan skilte med en overkropp som ville fått den minst sportsinteresserte kvinne til å sperre opp øynene.

Også Spania har noen av de flotteste spillerne i årets VM, og Liverpool-stjernen Fernando Torres (26) er da en selvskreven kandidat på vår liste.

Superspissen skuffet nok mange av sine kvinnelige fans, da han sommeren 2009 giftet seg med kjæresten Olalla Dominguez. Og som den ekte romantiker han er, tatoverte han også datoen for parets første kyss, 7. juli 2001, på det ene benet.

Kone og baby til tross, det hindrer ikke jentene i å kikke, og den blonde barskingen er definitivt verdt å holde et øye med.

Spanias midtstopper Gerard Piqué (23), samt midtbanestjerne Cesc Fabregas (23) må også regnes blant VMs hotteste spillere. Piqué, som spiller for Barcelona, er en av fire spillere som har vunnet UEFA Champions League to år på rad med ulike lag, og ble i 2008 koblet til daværende Miss Universe U.K - Lisa Lazarus.

Fabregas er på sin side kjent som en av de beste midtbanespillerne av hans generasjon, og fikk en plass på Arsenal allerede som 16-åring. 23-åringen er dessverre ikke singel, og dater angivelig spanske Carla Cutie.

Stem på VMs mest sexy spiller/spillere til høyre!

England er blant lagene det er knyttet store forventninger til i årets VM, og selv om David Beckham ikke er med, er det en annen David som er verdt å følge med på.

Målvakt David James (40) er, tross sin relativt høye «fotball-alder», nemlig svært populær blant damene, og har gjort modelljobber for blant andre Giorgio Armani og H&M.

Liverpools Glen Johnson (25) er også en av Englands mest ettertraktede spillere, og britiske aviser har omtalt han som en av de beste høyre-backene i landet.

Italia, som vant VM i 2006, har lenge vært kjent for deres sexy spillere, og  årets lag er intet unntak.

Hele fem av Italias spillere befinner seg på vår liste, og Antonio Di Natale, Federico Marchetti, Domenico Criscito, Vincenzo Iaquinta og Claudio Marchisio bør være mer enn grunn nok til å følge landets avansement i cupen.

Sist, men ikke minst på vår liste, finner vi amerikanske Benny Feilhaber (25), Elfenbenskystens Didier Drogba (32),  Brasils Kaká (28) og Uruguays Diego Forlan (31).

Og om ikke disse gutta er verdt å følge med på VM for, ja, da vet ikke vi.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Gjorde lagkameratens kjæreste gravid!

Se stor bildespesial nedenfor: 

PORTUGAL: Portugals Cristiano Ronaldo er verdens best betalte fotballspiller. Foto: All Over Press
SPANIA: Spanske Fernando Torres viser muskler i forkant av VM. Foto: Stella Pictures
SPANIA: Gerard Pique poserer for fotografene i forkant av VM. Foto: Reuters
SPANIA: Cesc Fabregas er høy, mørk og kjekk! Foto: Reuters
ENGLAND: Englands keeper David James er 40 år, men holder seg fantastisk godt. Foto: Reuters
ENGLAND: Liverpools Glen Johnson er en av de beste høyre-beckene i landet. Foto: Reuters
ITALIA: Fotballstjernene Antonio Di Natale, Federico Marchetti, Domenico Criscito, Vincenzo Iaquinta og Claudio Marchisio poserer lettkledd i deres hete kampanje for Dolce & Gabbana.
USA: Benny Feilhaber er en av USAs store stjerner i årets VM. Foto: All Over Press
ELFENBENSKYSTEN: Didier Drogba er definitivt verdt å følge med på. Foto: Reuters
BRASIL: Brasil er blant storfavorittene nok en gang, og det er ventet store ting av søte Kaká. Foto: Reuters
URUGUAY: Diego Forlan elsker å kaste klærne, heldigvis... Foto: All Over Press