SMÅGAL?: Er Britneys manager og selvutnevnte bestevenn Sam Lutfi smågal? Foto: All Over Press
SMÅGAL?: Er Britneys manager og selvutnevnte bestevenn Sam Lutfi smågal? Foto: All Over PressVis mer

Hvem er Sam Lutfi?

Ikke alt er som det skal være med Britneys manager og gode venn Sam Lutfi.

SEHER.NO: Ikke alt er som det skal være med Britney Spears (26) manager og selvutnevnte bestevenn Sam Lutfi, skriver Daily Mail.

Onsdag kunne den britiske avisen avsløre at Lutfi i fjor ble anmeldt for forulempende oppførsel mot en nær venn.

Lutfi skal ha fått besøksforbud mot vennen, etter at han sendte nakenbilder av han til hans familie og venner, samt oppmuntret han til å begå selvmord. 

Britneys manger og venn skal også ha blitt beskrevet som "en farlig person" av sin tidligere venn, Danny Haines, som fikk politibeskyttelse etter at Lutfi skal ha kommet med trussler mot han og hans familie.

En tidligere nabo av Lutfi, Douglas Snoland, skal også ha sendt inn en lignende klage i 2004 etter at manageren kom med verbale trussler om vold mot han og hans mor.

Men skandalene og anmeldelsene mot Lutfi ender ikke der. 

For også en tidligere forretningsforbindelse skal ha anmeldt Britney-manageren, etter at han sendte henne harselerende eposter og fakser.

Ikke det Britneys foreldre ønsker å høre akkurat nå kanskje?

Og da hjelper det nok heller ikke at en annen bekjent av Lutfi nylig uttalte at manageren for tiden "kontrollerer 99 prosent av Britneys liv".
Mandag spratt den ustabile popstjernen ut av managerens bil etter at de to hadde hatt en voldsom krangel. Krangelen skal ha vedrørt Britneys paparazzikjæreste Adnan, som Lutfi mener er "bad news" og som derfor ble nektet adgang til popstjernens hjem tidligere i uken.

Etter krangelen skal en opprørt Britney ha ringt sine foreldre og bedt dem fly til LA så fort som mulig, noe de da gjorde.

Lutfi skal senere ha uttrykt stor misnøye over foreldrenes innblanding i Britneys liv og sa til TMZ.com at Britneys foreldre bare "buste inn" og at "de har en agenda. Agendaen er sjalusi fordi de ikke passer inn i livet til Britney. Jeg passer inn. De har bare sett henne tre ganger det siste året".

Ifølge Daily Mail skal også Britneys kjæreste Adnan Ghalib (35) ha oppfattet Lutfi som svært truende.

Manageren skal blant annet ha sendt Ghalib en tekstmelding tidligere denne uken der han krevde at paparazzien holdt seg unna den opprørte popstjernen.
På telefon med TMZ skal Lutfi også ha svart på anklagene om at han nå styrer Britneys liv.

- Tvang jeg deg til å kjøpe en bil? spør han Britney, som sitter ved siden av ham under telefonsamtalen.

- Nei, svarer hun.

- Har jeg noensinne plaget deg da? spør Lutfi.

- Vi krangler, svarte Britney.

LES OGSÅ: - Får ha telefonkontakt med barna