Hvem er «Norges feigeste kjendis»?

Hør hvem «71°nord»-programleder Tom Stiansen har som favoritt.

SEOGHØR.NO: «71°nord»-programleder Tom Stiansen (43) kårer i den populære realityserien «Norges tøffeste kjendis». I de tidligere sesongene har blant annet Harald Martin Brattbakk (42), Didrik Solli-Tangen (26) og Christer Basma (41) kunne smykke seg med den gjeve tittelen.

NY SESONG: Blant deltagerne i den kommende kjendisutgaven av 71 Grader Nord finner vi Nikis Theophilakis, Linni Meister og Jannike Kruse.  Foto: TVNorge
NY SESONG: Blant deltagerne i den kommende kjendisutgaven av 71 Grader Nord finner vi Nikis Theophilakis, Linni Meister og Jannike Kruse. Foto: TVNorge Vis mer

Til våren er det klart for en ny sesong av TVNorge-serien og Tom Stiansen skal igjen kåre «Norges tøffeste kjendis». Men hvem syns programlederen selv er Norges tøffeste?

- Vi har en bussjåfør som sier alltid: «Hvorfor kjører vi hele Norge rundt for å finne «Norges tøffeste kjendis»? Han sitter jo bak i bussen her». Da er det jeg som sitter bakerst. Så jeg er veldig glad i han bussjåføren. Det sier han da jeg må prøve en del av de tøffe tingene deltagerene må gjennom. Det er vel jeg da, som er «Norges tøffeste kjendis». Hvertfall frem til det motsatte er bevist, sier programlederen.

Tom Stiansen hadde noen få problemer med å kåre den tøffeste kjendisen, men den feigeste kjendisen var det ingen tvil om.

- Der må vel nesten Tommy Steine være helt oppe i teten hvertfall. Han har jo spilt mye på det i etterkant også, så han må nesten ta halvparten av æren for den selv, ler Stiansen.

TØFF REISE: Deltagelsen i «71°nord» ble i overkant tøff for komiker Tommy Steine. Foto: TVNorge
TØFF REISE: Deltagelsen i «71°nord» ble i overkant tøff for komiker Tommy Steine. Foto: TVNorge Vis mer

LES OGSÅ:    Måtte transplantere nerve etter ulykke