Reese Witherspoon:

- Hvem er mor og hvem er datter?

Reese Witherspoon ble overskygget av sin egen datter på den røde løperen. 

LIKHET: Da Reese Witherspoon dukket opp på den røde løperen med dattera Ava, var det flere som mente at de var prikk like. I matchende, metalliske kjoler fikk de to blitsregnet til å hagle. Foto: NTB scanpix
LIKHET: Da Reese Witherspoon dukket opp på den røde løperen med dattera Ava, var det flere som mente at de var prikk like. I matchende, metalliske kjoler fikk de to blitsregnet til å hagle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Barna til Hollywoods største stjerner på 1980- og 1990-tallet har allerede begynt å gå i foreldrenes fotspor. Johnny Depps datter Lily-Rose (17) er i dag en suksessfull modell, mens barna til Will Smith begge to har gjort det stort innenfor mote- og musikkbransjen.

En annen av disse stjernebarna er dattera til skuespiller Reese Witherspoon (40), 17 år gamle Ava Elizabeth Phillippe. På rød løper tidligere denne uka dukket hun opp side om side med sin berømte mor, og det har ikke gått upåpekt hen.

Like på rød løper

Det var i forbindelse med premieren på den nye HBO-serien «Big Little Lies» at mor og datter dukket opp sammen. Mamma Witherspoon har en av hovedrollene i serien, som også byr på navn som Alexander Skarsgård og Nicole Kidman.

I metalliske kjoler poserte de side om side foran presseveggen, skriver . Avisa holder heller ikke tilbake synspunktene sine, og mener damene er like som to dråper vann.

HVEM ER HVEM?: Ava Elizabeth og mamma Reese stjal showet. Foto: NTB scanpix
HVEM ER HVEM?: Ava Elizabeth og mamma Reese stjal showet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Reese hadde på seg en kjole fra Elie Saab med splitt og belte i livet, mens dattera viste seg fram i en blomsterkjole fra Haney. Kjolen var utstyrt med en såkalt «pussy bow», som Melania Trump for alvor gjorde kjent i fjor.

At de to ligner har ikke gått internasjonale medier eller Twitter-brukere hus forbi. Flere kommer med lovord til både mor og datter, og enkelte hevder å ikke kunne skulle dem fra hverandre.

«Vent nå, hvem er hvem? Likheten mellom Reese Witherspoon og dattera hennes Ava er vill», skriver E! News.

Nettstedet skriver også at 17-åringen er mistenkelig lik moren da hun selv var tenåring.

Ava Elizabeth Phillippe kom til verden i 1999, og var både Reese Witherspoon og skuespiller Ryan Phillippe første barn.

Paret fikk også sønnen Deacon Reese Phillippe (13) sammen. Siden de gikk hver til sitt i 2006 har begge fått andre barn i sine respektive forhold.

Fått skryt tidligere

Dette er ikke første gang den 17 år gamle kjendisdattera dukker opp på rød løper med mora. I 2015, i forbindelse med premieren på filmen «Hot Pursuit», sto de side om side sammen foran fotografene.

Da delte den stolte mora et bilde av seg selv og Phillippe med Instagram-fansen.

«Jenta mi og jeg er klare for «Hot Pursuit»-premiere!», skrev hun.

Bildet har fått i overkant av 200 000 likerklikk, og det er flere som kommentert at mor og datter kunne vært søsken.

«De ser ut som tvillinger!», skrev en, mens en annen påpekte at dattera er snytt ut av sin far Ryan Phillippes (40) nese: «Se så mye hun ligner sin far!».

Det er nemlig ikke første gang Reese og Ava får høre at de kunne vært tvillinger. Allerede i 2011 var det flere som påpekte den store likheten.

Men til tross for at mor og datter har et nært bånd, er Witherspoon bevisst på ikke å falle i venninne-fellen med dattera. I et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres i 2010 sa hun at hun synes mammarollen kan være veldig tøff:

- Jeg er ikke deres venn, jeg er moren deres. Noen ganger er det veldig tøft å være mamma, du må være streng. Det er en vanskelig grense. Du kan ikke krysse den, for da vil de vinne.

LES
OGSÅ: Bekreftet bryllupsryktene fra scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer