FIRE FLOTTE: Det tidligere ekteparet Nicole Mitchell (t.v) og Eddie Murphy har fem barn sammen, blant andre skjønnhetene Bria (nummer to f.v) og Shayne (t.h). Her avbildet sammen på en tilstelning tidligere i år. Foto: All Over Press
FIRE FLOTTE: Det tidligere ekteparet Nicole Mitchell (t.v) og Eddie Murphy har fem barn sammen, blant andre skjønnhetene Bria (nummer to f.v) og Shayne (t.h). Her avbildet sammen på en tilstelning tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer

Hvem er kjendisfaren til disse skjønnhetene?

Med et slikt utseende kan de sikkert få en minst like god karriere som faren.

Publisert
SEHER.NO: Komiker og skuespiller Eddie Murphy (50) er nok mest kjent for «Beverly Hills Purk»- og «Den helskrudde professoren»-filmene, og i nyere tid som stemmen til Donkey i «Shrek»-filmene.

Men den gøyale fembarnsfaren gjør seg også bemerket gjennom barna sine, kanskje spesielt de smellvakre døtrene Bria (21) og Shayne (16). Begge to er skuespillere, i likhet med sin far, og de har åpenbart også arvet gode gener fra sin sjarmerende kjekkaspappa.

Da de to søstrene var ute og shoppet i Beverly Hills nylig viste de i hvert fall frem sine smekre bein, vakre ansikter og avslappede, hippe stil, mens de smilte og vinket vant til paparazzifotografene.   

Bria er også i ferd med å gjøre karriere som modell, og nettstedet MediaTakeout mener at også lillesøster Shayne har stort modellpotensiale. Så det kan bli spennende å se om de to unge kvinnene vil komme til å overta farens plass i rampelyset...

Skjønnhetenes mor er vakre Nicole Mitchell (43), som var gift med Eddie Murphy fra 1993 og til 2006.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Liker å spionere på folk med kikkert  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer