Hvem er kjekkest i EM?

Vi i Seher.no gir deg 16 gode grunner til å følge med på håndball-EM for gutta.

KJEKKASER: De norske håndball-herrene er en gjeng med barske menn. Foto: SCANPIX
KJEKKASER: De norske håndball-herrene er en gjeng med barske menn. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: For første gang arrangerer Norge et A-mesterskap i håndball for herrer, og hele Norge gleder seg til å følge de norske gutta på hjemmebane.


Er du en av dem som ikke har planer om å følge med på håndball-EM, tror vi nok at du kommer til å forandre mening etter å ha sett bildene av de barske norske gutta.


Hvem i den norske EM-troppen er egentlig den barskeste? Se bildene av de sexy landslagsstjernene lenger ned i saken.


Kristian Kjelling (27) har i mange år vært en stor favoritt blant jentene, og at den hardtskytende venstrebacken har et flott utseende er det ingen tvil om.


Men er Kjelling forfengelig? Nei! I allfall ifølge han selv...


- Jeg er en enkel person som bruker kort tid foran speilet, har han tidligere uttalt i et intervju med Dagbladet.


Det norske landslaget kan by på mer enn bare harde skudd og flotte finter, de har også ett utseende mange nok misunner dem.


En av dem er muskelmannen i det norske forsvaret, Johnny Jensen (35). 


Forsvarsklippen og strekspilleren har fått mye oppmerksomhet for sin tøffe spillestil, og fremstår til tider som en meget hissig mann. Men tidligere har "hissigproppen" uttalt at han er en myk mann innerst inne.


Til glede for gamle og nye håndballentusiaster er Glenn Solberg (35) tilbake på det norske landslaget. Ikke bare tilfører han laget godt spill på banen, men gir også de som ikke er like interesserte i håndball noe å se på.


Men den norske EM-troppen består av flere kjekkaser. Ta en titt på vår bildespesial, og gi din stemme til den du mener er den mest sexy på det norske EM-laget.


Håndball-EM kan du se på TV 2 fra torsdag 17.januar. Da møter de norske gutta våre naboer i sør, Danmark. Kampen kan du se på TV 2 klokken 18.55.


Fredag fortsetter EM. Da venter Russland på motsatt banehalvdel for de norske gutta. Sendestart er da klokken. 18.10, og på søndag avslutter gutta det innledende gruppespillet mot Montenegro klokken 19.10.


Se bildene av de barske håndball-gutta i vår bildespesial nedenfor:


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer