Hvem er finest på håret?

Hollywoods heteste jenter setter trender.

FLOTT: Det er mange av oss som misunner det flotte håret til Gwyneth Paltrow. Men har hun den flotteste sveisen i Hollywood? Foto: AP/Scanpix
FLOTT: Det er mange av oss som misunner det flotte håret til Gwyneth Paltrow. Men har hun den flotteste sveisen i Hollywood? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SE BILDENE: Hvem fortjener tittelen Hollywoods flotteste hår?

SEHER.NO: Mens popstjernen Britney Spears (25) har solgt unna både hus og hår, har de fleste andre superstjerner beholdt manken. I hvert fall foreløpig!

Emigranten Jennifer Aniston (38) har bare så vidt forandret på den berømte sveisen siden hun satte i gang som Rachel i ”Venner for livet”, men nå har både den søte skuespilleren Michelle Williams (26) og trendikonet Victoria Beckham (32) klippet av seg store deler av håret sitt.

Kanskje gjorde de det begge for å få bedre sex?

Eller for å være trendy?

Til høyre kan du se bildene av dem vi i Seher.no mener har de lekreste frisyrene i Hollywood. Hvem mener du har den aller flotteste?

Stem til høyre, da vel!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer