STJERNE: Ingeborg ble rikskjendis takket være rollen som May Halvorsen i «Hotel Cæsar». Til høsten blir hun å se som Buddy Hollys kjæreste Maria Elene i «The Buddy Holly Musical» på Folketeateret.  Foto: Eirik Pettersen/buddyhollythemusical.no
STJERNE: Ingeborg ble rikskjendis takket være rollen som May Halvorsen i «Hotel Cæsar». Til høsten blir hun å se som Buddy Hollys kjæreste Maria Elene i «The Buddy Holly Musical» på Folketeateret. Foto: Eirik Pettersen/buddyhollythemusical.no Vis mer

- Hvem er det som lager de kåringene der egentlig?

Ingeborg Sundrehagen Raustøl synes det var merkelig å bli kåret en av landets mest sexy kvinner.

SEHER.NO:  Ingeborg Sundrehagen Raustøl (30) ble for alvor kjent da hun i 2004 gjorde inntog i TV 2s såpesuksess «Hotel Cæsar».

Og den vakre skuespillerinnen ble etterhvert svært så populær gjennom rollen som søte og snille May Halvorsen.

I disse dager fullfører 30-åringen sisteåret på Teaterhøgskolen, og til høsten er hun aktuell som kjæresten til Buddy Holly i musikalen «The Buddy Holly Musical», hvor hun spiller mot Heine Totland.

Da Seher.no nylig tok en prat med skuespillerinnen, innrømmet hun at det kom til å bli litt rart å være tilbake i rampelyset etter fire års skolepause.

- Det er jeg veldig spent på. Jeg har gått fire år på skole og synes det var veldig deilig å kunne holde på for meg selv uten at noen andre skulle mene noe om det. Det har vært godt å få en pause fra det livet som var da, forteller hun.

30-åringen var lenge en de mest populære skuespillerinnene i landet og havnet flere ganger på lister over landets mest sexy kvinner, noe hun selv beskriver som «veldig rart».

- Det klarer jeg ikke forholde meg til. Det var rart. Hvem er det som lager de kåringene der egentlig? Med så mange flotte damer som finnes i Norge, og så er jeg med på det...Det synes jeg var helt sært. Det er jo hyggelig å høre at folk synes jeg er fin, men jeg tar det ikke så veldig seriøst altså, humrer hun.


Ingeborg har imidlertid langt mer å skilte med enn «kun et pent ansikt». 600 personer hadde søkt på de 16 rollene i den kommende Buddy Holly-musikalen, og etter at 70 personer hadde vært inne på audition til rollen som Maria Elena, var Ingeborg den som ble plukket ut.

30-åringen tror det er flere grunner til det.

- Maria Elena rollen er en type skuespiller-rolle, så det er vel det som var grunnen til at jeg fikk den - at jeg både kan synge, er en god skuespiller og at de to kombineres. Og at Heine og jeg funker bra sammen. Det er viktig at Maria og Buddy kler hverandre og at det er en personlig kjemi. Og Heine er en tipp topp fyr, så jeg gleder meg masse til å jobbe med han, forteller hun. 

Buddy Holly-musikalen er ikke første gang Ingeborg får vist frem sitt sangtalent. Skuespillerinnen er nemlig en svært habil sangerinne og er en av vokalistene i bandet Start Wearing Purple Orchestra. 

Og 30-åringen ser ikke helt bort fra en karriere innen musikken en gang i fremtiden.

- Jeg er veldig glad i å synge og synes det er kult å få utvikle den siden av meg selv. Akkurat nå er jeg mest opptatt av å jobbe som skuespiller, men i fremtiden er det klart at det er en drøm og at det hadde vært gøy å jobbe med sangen, sier hun lurt.


I disse dager er hun imidlertid mest fokusert på å bli ferdig med skolen, og holde musikal-nervene i sjakk.

- Jeg kommer garantert til å bli nervøs når det nærmer seg. På skolen tar den største salen 130 personer, og jeg har spilt mange forestillinger der. Men den på Folketeateret tar 1400 personer. Det blir en utfordring. Når jeg tenker på at jeg skal stå der og synge foran så mange folk, da blir jeg nervøs. Men jeg har heldigvis et tett nettverk rundt meg på Folketeateret, som gjør alt for at jeg skal føle meg trygg. Så jeg tror dette skal gå bra, jeg, humrer hun. 

«The Buddy Holly Musical» har premiere på Folketeateret 22. september!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!   

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir litt romantikk